EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

11185: ο νέος αριθμός τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των επιβατών του ΟΑΣΑ

Το 11185 είναι ο νέος αριθμός κλήσης του κέντρου εξυπηρέτησης επιβατών ΟΑΣΑ, αφού από τις 31/12/2013 διακόπηκε οριστικά η ισχύς του τριψήφιου αριθμού κλήσης 185. Καλώντας το 11185 οι επιβάτες μπορούν να αντλούν πληροφορίες για δρομολόγια ή μεταβιβάσεις, σταθμούς και στάσεις, τιμές και ισχύ εισιτηρίων και καρτών, εκδοτήρια, έλεγχο κομίστρου, αναζήτηση απωλεσθέντων αντικειμένων, χώρους στάθμευσης, φύλαξη αποσκευών και γενικότερα χρήσιμες οδηγίες για τη μετακίνησή τους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
 
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες των συγκοινωνιακών μέσων να καταθέτουν τις παρατηρήσεις ή τα παράπονά τους. Επισημαίνεται, ότι η χρέωση για κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι αστική, ενώ το κόστος κλήσης από κινητά τηλέφωνα εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας του καλούντος. Ακόμη, οι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα είναι δυνατές μόνο από τον νομό Αττικής, ενώ από την επαρχία γίνονται κλήσεις μόνο από κινητά τηλέφωνα.
 
Επιπρόσθετα, το επιβατικό κοινό μπορεί να αντλεί πληροφόρηση και ενημέρωση για τα αστικά μέσα συγκοινωνίας στον ιστότοπο του ΟΑΣΑ http://www.oasa.gr, αλλά και να επικοινωνεί ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα αποστολής.









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου







« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID