EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Daihatsu: Ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο στο Τόκιο

Στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η ιαπωνική Daihatsu παρουσίασε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σχεδιαστική σπουδή πάνω στα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά οχήματα πόλης του μέλλοντος.

Στο 43ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που διοργανώθηκε από 20/11 – 1/12, η Daihatsu επιφύλασσε μια εξαιρετική ενδιαφέρουσα πρεμιέρα για τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στο πρωτότυπο «FC Deco Deck», που αποτελεί μια εντελώς νέα προσέγγιση στη σχεδίαση και τη δομή του αμαξώματος των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που προορίζονται για χρήση εντός των μελλοντικών μεγαλουπόλεων.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του FC Deco Deck είναι χωρίς αμφιβολία το σύστημα «κυψελών καυσίμου» που χρησιμοποιεί για την κίνηση του.

Χάρη στη τεχνολογία «precious metal-free», το σύστημα fuel cell του εν λόγω πρωτοτύπου είναι εξαιρετικά μικρό σε διαστάσεις και ιδιαίτερα εύχρηστο, γεγονός που επιτρέπει τόσο τον άμεσο ανεφοδιασμό του οχήματος όσο και την χρήση της εν λόγω τεχνολογίας σε –περιορισμένων διαστάσεων- οχήματα που προορίζονται για χρήση εντός της πόλης.

Φυσικά, περιττεύει να τονίσουμε πως το – συμπαγών διαστάσεων- πρωτότυπο εκπέμπει μηδενικούς ρύπους κατά τη κίνηση του.
 
Επιπρόσθετα, το πρωτότυπο FC Deco Deck είναι σε θέση να υποστηρίξει μια μεγάλη γκάμα υπερκατασκευών χάρη το μεγάλο ωφέλιμο μήκος που έχει διασφαλιστεί επί του πλαισίου του

πηγη







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID