EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έναρξη αιτήσεων για ψηφιακές κάρτες

Από τις 03/11 οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Νομ. Αυτοδιοικήσεων της χώρας έχουν αρχίσει να δέχονται τις αιτήσεις για έκδοση των καρτών που απαιτούνται από τους ψηφιακούς ταχογράφους. Η διάρκεια ισχύος τους θα είναι 5ετής και το κόστος πρώτης έκδοσης είναι 150 ευρώ.








Ξεκινούν τελικά οι διαδικασίες για την έκδοση των πολυπόθητων καρτών οδηγών που απαιτούνται από τους ψηφιακούς ταχογράφους για τα επαγγελματικά οχήματα με μεικτό βάρος άνω των 3,5t.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, οι Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των κατά τόπους Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, έχουν ξεκινήσει από τις 3 Νοεμβρίου να δέχονται τις πρώτες αιτήσεις έκδοσης των σχετικών καρτών για τους οδηγούς. Παράλληλα από τις 11 Νοεμβρίου ξεκίνησε η αποστολή των εντύπων για τις αιτήσεις έκδοσης κάρτας ψηφιακών ταχογράφων (συνεργείου- τεχνίτη και επιχειρήσεων) στις Νομαρχιακές Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε η διάρκεια ισχύος της κάρτας ψηφιακού ταχογράφου για τον οδηγό θα είναι 5ετής και το κόστος για την έκδοση της ανέρχεται στα 150 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις που απαιτούνται καθώς και τα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν από Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας καθώς και από την ιστοσελίδα του υπουργείο Μεταφορών στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=825&id=&tid=839

πηγη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



























« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID