EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι τροϊκανοί φοβούνται να πιουν νερό!

Το ξεφτιλίκι των "βασιλικών δοκιμαστών" συνεχίζεται. Οι τροικανοί φοβούνται μήπως τους την έχουν "στήσει" και θέλουν να τους δηλητηριάσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν δοκιμαστή φρούτων τον Γιάννη Στουρνάρα για να πειστούν ότι μπορούν να φάνε από την πιατέλα που τοποθετήθηκε στο τραπέζι συσκέψεων. Τώρα, στο υπουργείο Ανάπτυξης δεν έπιναν νερό αν δεν άνοιγαν μπροστά τους το μπουκάλι. Για άλλο κέρασμα ούτε λόγος βέβαια...

Γράφει χαρακτηριστικά σήμερα ο Βηματοδότης στο Βήμα: «Εξακολουθούν οι τροϊκανοί να είναι καχύποπτοι στα κεράσματα των υπουργών. Θυμάστε που σας αποκάλυψα ότι φοβήθηκαν μήπως τους δηλητηριάσουν με τα φρούτα που τους πρόσφερε ο κ. Ι. Στουρνάρας από διαφορετική πιατέλα από τη δική του (και αναγκάστηκε ο υπουργός Οικονομικών να κάνει τον δοκιμαστή φρούτων για να διασκεδάσει τον φόβο τους); Στις δύο απανωτές (χωρίς αποτέλεσμα) συσκέψεις που έγιναν στο υπουργείο Ανάπτυξης για τους πλειστηριασμούς, δεν δέχθηκαν κανένα κέρασμα παρά μόνο εμφιαλωμένο νερό, παρακαλώντας όμως να το ανοίξουν μπροστά τους!
Έτσι πάει! Γνω΄ριζουν ότι εξαιτίας τους έχει προκληθεί ανθρωπιστική καταστροφή, και φοβούνται μήπως τα "πρόβατα" αντιδράσουν.

defencenet.gr









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου








« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID