EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χάρης Τομπούλογλου - "Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της" είπε - Το ΒΙΝΤΕΟ που τον "καίει"

- Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ αφέθηκε ο Χάρης Τομπούλογλου
- Η απολογία του στην ανακρίτρια Διαφθοράς ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:30
- Στη δημοσιότητα το video από τη στιγμή που παίρνει το φάκελο με τη μίζα από τον μεσάζοντα
- Στιγμή προς στιγμή η παράδοση των χρημάτων
- Ο άνθρωπος που τον παγίδευσε μιλά για το πως έγινε η συνδιαλλαγή με τον πρώην πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 23:30 η απολογία του Χάρη Τομππούλογλου ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς. Ο Χάρης Τομπούλογλου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι χρηματική εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα.

"Επιβεβαιώθηκε η αρχική μου δήλωση ότι πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της", δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου και ευχαρίστησε "μόνο όσους επιφυλάχθηκαν και δεν με καταδίκασαν τηλεοπτικά".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Τομπούλογλου στην απολογία του φέρεται να επέμεινε πως τα χρήματα προορίζονταν για δωρεά, ωστόσο κατά τη διάρκεια που βρισκόταν ενώπιον της ανακρίτριας, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που τον δείχνει με τη μίζα στο χέρι!

Το βίντεο που τον "καίει"
 

πηγη








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID