EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΟΑΣΑ - Οδηγίες προς τους Επιβάτες για την αποφυγή αγοράς πλαστών εισιτηρίων

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΟΑΣΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν και  οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, άτομα τα οποία συμμετείχαν σε διακίνηση πλαστών εισιτηρίων.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν τα εισιτήριά τους και να τα προμηθεύονται μόνο από αξιόπιστες πηγές (εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. Α.Ε. & ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., αυτόματα μηχανήματα έκδοσης και καταστήματα πώλησης στην Αττική που διαθέτουν εισιτήρια).  

Οι επιβάτες θα πρέπει να μην δέχονται να αγοράζουν εισιτήρια, από άτομα που τους προσεγγίζουν προκειμένου να τους πωλήσουν εισιτήρια σε μικρότερη από την ισχύουσα τιμή. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους, πρέπει να καταστρέφουν τα εισιτήριά τους, προκειμένου αυτά να μη γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης από επιτήδειους που επιχειρούν να αισχροκερδήσουν εις βάρος τους και εις βάρος των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας.



 
Τα εισιτήρια και οι κάρτες του Ο.Α.Σ.Α. (ετήσιες & μηνιαίες) διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογράφημα, ιριδίζουσες λωρίδες, υπόβαθρο). Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης έχει αμφιβολία ή απορία για τη γνησιότητα του εισιτηρίου ή της κάρτας που έχει στην κατοχή του, μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 210-8200848 & 210-8200936.

ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID