EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο προεδρος του Αρείου Πάγου κατακεραύνωσε τον κύριο Αλιβιζάτο που πηγε να κανει κήρυγμα στους δικαστές για την παραγραφή …Παπακωνσταντίνου!

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! 
Γιατί άραγε…
 

Το εξοργιστικο συμβάν διαδραματίστηκε στο συνέδριο της Εταιρείας Δικαστικών Μελετών που έγινε πριν τρεις ημερες, στην Καλαμάτα.
 

Μεταξυ των λειτουργών της δικαιοσύνης, εμφανίσθηκε – άγνωστο πως- ο εξαίρετος καθηγητής κύριος Αλιβιζάτος! Ναι, ο κυριότερος εκφραστής του καθεστώτος Σημίτη, το στήριγμα σε καθε “ιστορική” αποφαση της συμμορίας του μνημονίου, ο άνθρωπος που θαρραλέα έκανε μελέτη ακομα και για την Ένωση Τραπεζων υπερ των… πλειστηριασμών!
 

Όσοι απόρησαν λοιπον για την παρουσία του κυρίου Αλιβιζάτου σε ένα τοσο σοβαρο συνέδριο, ο εκλεκτός καθηγητής φρόντισε να
τους λύσει αμεσως την απορία… Πήρε τον λόγο και άρχισε να επιχειρηματολογεί υπέρ της… παραγραφής των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου!
 

Το λαθος του ειναι πως πίστεψε οτι ζει ακομα στην εποχή Σημίτη. Δεν υπολόγισε ότι πλεον οι λειτουργοί της δικαιοσυνης δεν καταλαβαίνουν από… κονσομασιόν και η απότομη προσγείωση ήλθε απο τον ιδιο τον προεδρο του Αρείου Πάγου.
 

Ο χαλκεντερος Μιχαήλ Θεοχάρης κατακεραύνωσε τον κύριο καθηγητή για την “αυθόρμητη” έμπνευση του, να εκμεταλλευθεί το συνέδριο για να προπαγανδίσει την φυγάδευση του πολιτικου εγκληματία. Ο προεδρος του Αρείου Πάγου σε αυτη την ιστορικής σημασίας παρέμβαση, απέδειξε περίτρανα πως όσοι περιμενουν οτι η δικαιοσύνη θα ρίξει την χωρα στην κολαση για να γλιτώσει τους επίορκους πολιτικούς, πλανάται οικτρά.
 

Το συμβάν πάντως ειναι εξαιρετικα σοβαρο και ίσως θα έπρεπε να γίνει μια παρέμβαση σε ανώτατο επίπεδο, ώστε οι διάφοροι πρόθυμοι να πάψουν να ελπίζουν οτι οι δικαστές θα γίνουν θεραπαινιδες αθλίων σχεδιασμών της διαπλοκής.
Θερμα συγχαρητηρια κυριε Θεοχαρη.


 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID