EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ: Οι... ''κροίσοι Ομογενείς'' έκαναν ... έρανο για βοήθεια στην Ελλάδα

Το τιμητικό δείπνο'' των ''παπατζήδων'' δήθεν ''επενδυτών'' και η ΨΩΝΑΡΑ βουλευτίνα
Η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, έστειλε και δελτίο Τύπου με τίτλο ''Έπαινοι Κλίντον και Ελληνοαμερ​ικανών για το «μικρό θαύμα της Ελλάδας» και την ηγεσία του Α. Σαμαρά'', μαζί με
φωτογραφίες γιά να τονίσει την παρουσία της με τους.... ''ισχυρούς'' στο χλιδάτο δείπνο στη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε από την Ελλάδα γιά να είναι ''παρούσα''.

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ: Οι... ''κροίσοι Ομογενείς'' της Hellenic Ιnitiative (''Ελληνική Πρωτοβουλία''), που θα... έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο, 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία Σαμαρά, έβαλαν...
φακέλους(!!!) στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ''να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση'' γιά την Ελλάδα !
- Στο ''δείπνο'' και βουλευτίνα από Ελλάδα γιά να βρει...γαμπρό (όπως σχολιάζεται)
Το μήνυμα της Ομογένειας ξεκάθαρο:

- ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ αφιλότιμοι, που πουλάτε ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους 'Ελληνες γιά δήθεν ''μεγάλες επενδύσεις'', γιά να κάνετε ''φιγούρες'' και διασύρετε τον απόδημο Ελληνισμό. Ντροπή σας, που παίζετε με τον πόνο της εξαθλιωμένης Ελλάδας.
- Nτροπή και στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, που προβάλουν τους ''παπατζήδες'', παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Στο ''τιμητικό δείπνο'', με την παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας (που... χειροκροτούσε!), τίμησαν και τον επικεφαλής του τουρκικού λόμπι, γιά τις... ''υπηρεσίες του στον Ελληνισμό'' !!!

Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια (δηλώσεις, τιμητικά δείπνα, συναντήσεις κλπ), αλλά ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι επενδύσεις; Τώρα ''ξέχασαν'' τις επενδύσεις και μιλάνε γιά...φιλανθρωπία.
Tα ''Κοσμικά δείπνα'' στο Μανχάτταν με ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ.
Οι δηλώσεις ''συμπάθειας'' του (φιλοχρήματου) Μπιλ Κλιντον, το 'Ιδρυμα το οποίου κατηγορείται για οικονομικές και άλλες ατασθαλίες.
 
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID