EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εmail του ΔΝΤ στο υπουργείο Παιδείας: Απελευθερώστε τις απολύσεις των εκπαιδευτικών στον ιδιωτικό τομέα

Την απελευθέρωση των απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία φέρεται να ζητάει με νέο email το ΔΝΤ, το οποίο καλεί το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση να άρουν την κρατική προστασία που παρέχει στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εργάζονται σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.

Συγκεκριμένα, στέλεχος του ΔΝΤ φέρεται να ζητά μέσω email από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Ενωσης του υπουργείου Παιδείας, να αρθεί η προστασία στους εκπαιδευτικούς του ιδιωτικού τομέα και να ανοίξει ο δρόμος των απολύσεων από τους ιδιοκτήτες των σχολείων ανά πάσα στιγμή, καταγγέλλει σε δημοσίευμα της η «Δημοκρατία».

Το δημοσίευμα παράλληλα υποστηρίζει, πως πρόσφατα είχε εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας εγκύκλιος, στην οποία απελευθερώνονταν οι απολύσεις στα ιδιωτικά σχολεία, ωστόσο μετά από προσφυγή των εκπαιδευτικών στο ΣτΕ, η εκτέλεση της εγκυκλίου ανεστάλη προσωρινά.

Το υπουργείο Παιδείας μέχρι στιγμής αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με το επίμαχο email, ωστόσο το συνδικαλιστικό όργανο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών επιβεβαιώνει την ύπαρξη του.

φωτογραφία: fosphotos.com


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID