EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιούχαραν τον Μιχελάκη στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών - ΒΙΝΤΕΟ

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα, με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να διακόπτει την ομιλία του και να αποχωρεί από το βήμα, πραγματοποιήθηκε το έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Την ώρα που ο υπουργός μιλούσε, εργαζόμενοι στις Περιφέρειες σήκωσαν πανό μέσα στην αίθουσα για να διαμαρτυρηθούν. Ο κ. Μιχελάκης απευθυνόμενος στους διαδηλωτές τόνισε ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή, προσθέτοντας: «Ο διάλογος είναι το παν. Η λογική αυτή που ακολουθείτε είναι αυτή που θρέφει τη Χρυσή Αυγή».

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τους διαδηλωτές να ξεσπούν σε φωνές και συνθήματα κατά του υπουργού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μιχελάκης μετά το περιστατικό αναφέρει:

«Την ώρα που ο τόπος χρειάζεται ενότητα και συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι αρνούνται το διάλογο και καταφεύγουν σε ακρότητες. Αυτό αποδεικνύεται και από το επεισόδιο στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, που ήταν προσχεδιασμένο και οργανωμένο από κομματικούς μηχανισμούς. Όσον αφορά την προσπάθεια παραποίησης των όσων είπα, θεωρώ ότι είναι ανάξια κάθε σχολιασμού».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID