EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πώς ένα παλιό λεωφορείο μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο και όμορφο σπίτι



Η θέση του εν λόγω έργου είναι Even Yehuda , μια πόλη στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ . Χρησιμοποίησαν  ένα παλιό λεωφορείο 12 μέτρων  που ήταν πεταμένο σε  μάντρα αυτοκινήτων για παλιοσίδερα. 





 Ο Tally Saul  και Hagit  Morevski ξεκίνησαν μια περιπέτεια όταν συμμετείχαν  στην ανακατασκευή  του σκουριασμένο λεωφορείο.

Λαμβάνοντας το όχημα από την μάντρα αυτοκινήτων , αποφάσισαν ότι οι ίδιοι δύσκολα θα τα  καταφέρουν  με όλα όσα έρχονται . Για το λογω αυτό συνδέονται με το στούντιο  σχεδιασμού  Ward studio για τεχνική  βοήθεια και άρχισαν από κοινού να εργάζονται.

Μετά από λίγο καιρό το λεωφορείο 12 μέτρων γίνεται ένα κομψό σπίτι με σημαντικές
καινοτομίες .

Το εσωτερικό είναι φρέσκο, παρά το στενό χώρο . Πίσω από το τιμόνι του λεωφορείου είναι η "τραπεζαρία " , η οποία διαθέτη  κομψά πορτοκαλί καθίσματα και στην αντίθετη πλευρά είναι μια κουζίνα που είναι αρκετά άνετη.

Μπάνιο και τουαλέτα χωρίζονται από παγωμένο γυαλί , και ο διάδρομος που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο είναι διακοσμημένο με όμορφο μαύρο και άσπρο πορτρέτο της Audrey Hepburn .

Το λεωφορείο έχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται κανείς , όπως κλιματισμό , ζεστό νερό και ένα πλήρες φάσμα των οικιακών συσκευών .






« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID