EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Βρούτση!

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εργασίας, όταν ομάδα περίπου 200 διαδηλωτών, εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, επιχείρησε να εισέλθει στο κτίριο του υπουργείου από την πλευρά της οδού Δραγατσανίου και απωθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η ένταση ξεκίνησε όταν οι συγκεντρωμένοι ενημερώθηκαν πως δεν θα γίνουν δεκτοί από τον Γιάννη Βρούτση, αλλά από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, όπως αναφέρει το Έθνος.
Τότε προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την αστυνομία και να εισβάλουν στο υπουργείο, ωστόσο στην είσοδο τους απώθησαν τα ΜΑΤ.

Επίσης, οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης προχώρησαν σήμερα σε νέο «αποκλεισμό» των διευθύνσεων του υπουργείου που εδρεύουν στην πλατεία Κάνιγγος, διαμαρτυρόμενοι για τον κυβερνητικό σχεδιασμό σχετικά με το οργανόγραμμα του υπουργείου.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται διότι, όπως εκτιμούν, με τη διαθεσιμότητα δημιουργείται πρόβλημα καλής λειτουργίας των γραμματειών ενώ «δραστηριότητες οι οποίες φέρνουν έσοδα στο ελληνικό κράτος, όπως τα εμπορικά σήματα και ο έλεγχος των μέτρων και σταθμών, μεταφέρονται χωρίς σχέδιο και επιχειρησιακή λογική από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και παραδίδονται στα χέρια ιδιωτών».

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID