EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στη φάκα του ΣΔΟΕ πασίγνωστος τηλεοπτικός αστέρας και ιδιοκτήτης ΙΕΚ που… ακμάζει!

Τον έναν τον ξεσκονίζουν από καιρό. Δηλαδή, ήδη από την περασμένη άνοιξη, για να είμαι ακριβής.

Πρόκειται για γνωστό ιδιοκτήτη ενός από αυτά τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (κάθε χρόνο τέτοια εποχή τάζουν λαγούς με ή χωρίς πετραχήλια στα παιδιά που για να τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν μείνει εκτός ΑΕΙ ή ΤΕΙ), που… ακμάζει εδώ και δύο δεκαετίες στον χώρο.

Η έρευνα των αρμοδίων Αρχών εξελίσσεται με… απροσδόκητα ευρήματα τα οποία, όπως με ενημέρωσε χθες πηγή μου, σύντομα θα φέρουν τον περί ου ο λόγος ενώπιον ενωπίω με τη Δικαιοσύνη.

Μέσα από αυτά τα ευρήματα, ανέφερε η πηγή μου, προέκυψε η εμπλοκή του δεύτερου που είναι πασίγνωστος τηλεοπτικός αστέρας, φίλος κολλητός του ανθρώπου μας.

Το αποτέλεσμα; Η Αρχή κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος ασχολείται τώρα και με τους δύο φίλους, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν πως, από πού και με (πόσο νόμιμο) τρόπο έχουν όσα έχουν!

Φυσικά θα παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς το θέμα, διότι κάτι τέτοια-όπως είναι φυσικό-μου δημιουργούν την αίσθηση ότι από τον ορυμαγδό της κρίσης στο τέλος κάτι θετικό (όπως το να καθίσει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του) μπορεί να προκύψει…

“Στίγμα” (ΤΑ ΝΕΑ)
Του Γιώργου Παπαχρήστου



« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID