EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συνεχίζεται η πολιτική αναταραχή στη Βουλγαρία

Την πρώτη πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Πλάμεν Ορεσάρσκι θα καταθέσει, στη Βουλή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, GERB, την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτό ανήγγειλε, σήμερα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του σταθμού «Νόβα Τελεβίζγια» (Νέα Τηλεόραση), ο αντιπρόεδρος του κόμματος GERB Τσβετάν Τσβετάνοφ, υπογραμμίζοντας πως «η κυβέρνηση δεν έχει σαφείς προτεραιότητες ούτε στη βραχυπρόθεσμη, ούτε στη μακροπρόθεσμη πολιτική της».

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο κ. Τσβετάνοφ παραδέχθηκε ότι η πρόταση του GERB δεν έχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει στη ψηφοφορία (που θα διεξαχθεί), εξαιτίας - όπως είπε - της αναμενόμενης αρνητικής ψήφου της φιλοκυβερνητικής συμμαχίας του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος(ΒΣΚ), του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών(ΚΔΕ) και του «Ατάκα».

Ο αντιπρόεδρος του GERB τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθεια για την προβολή και για την επίλυση των προβλημάτων για τα οποία, όπως επεσήμανε, «η κοινωνία δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία».

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID