EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μαίνεται η πυρκαγιά στον Μαρκόπουλο

Σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Αττικής. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η πυρκαγιά εξελίσσεται ανάμεσα σε οικισμούς, ωστόσο, δεν απειλούνται σπίτια, τουλάχιστον για την ώρα. Υπάρχουν υπόνοιες πως η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Σε επιφυλακή τέθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Αττικής από την πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στο Μαρκόπουλο στην περιοχή Χεροβούνι. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το έργο της κατάσβεσης ενισχύθηκε περισσότερο με τη συμμετοχή ακόμα τεσσάρων αεροσκαφών. Στο έργο κατάσβεσης συμμετέχουν αυτή την ώρα τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα, 80 πυροσβέστες με 30 οχήματα, 10 οχήματα από δήμους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο και επεκτάθηκε κοντά σε κατοικίες. Αν και η πυρκαγιά εξελίσσεται ανάμεσα σε οικισμούς, δεν απειλούνται τουλάχιστον για την ώρα κατοικίες. Παράλληλα, στην περιοχή μετέβησαν και δύο κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμό.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μυρινούντος.

efsyn.gr

 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID