EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Από Σεπτέμβριο…

Δυστυχώς η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία σαφώς και υποδεικνύεται απ’ έξω, οδηγεί τα πράγματα σε σχέση με την ελληνική οικονομία σε χειρότερες καταστάσεις, ώστε να την αποτελειώσει η επόμενη κυβέρνηση, εφόσον ευσταθεί το σενάριο που θέλει εκλογές το Φθινόπωρο.

Οι προεκλογικές εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά, ενώ θα μπορούσαν να δώσουν πράγματι ανάσα στην χώρα βάσει μαθηματικής λογικής, έμειναν εξαγγελίες και φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε τότε τι θα ήθελε να κάνει και όχι τι πραγματικά θα υλοποιούσε. Η κυβέρνηση δεν τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στους δανειστές και έτσι κατέφυγε στην φωλιά του Μεγάλου Αδελφού (Η.Π.Α.), μήπως και καταφέρει να κερδίσει χρόνο ζωής.

Αμέσως οι παγκοσμιοποιητές δεν έχασαν ευκαιρία και σκοπεύουν να στείλουν στην Ελλάδα τα κατασκοπευτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, προκειμένου σιγά-σιγά να «καταστίσουν» την χώρα ένα πλήρως αστυνομοκρατούμενο κράτος, ως αντάλλαγμα για την όποια βοήθεια, η οποία εφόσον δοθεί θα είναι προσωρινή πανάκεια με τα χειρότερα να μην μπορούν να αποφευχθούν.

Οι φόροι δεν μειώθηκαν και δόθηκε απλά μια μείωση ΦΠΑ εστίασης 10%, η οποία, όπως είχαμε εκτιμήσει, δεν θα βοηθούσε ούτε κατ’ ελάχιστον, καθόσον απαιτείτο ριζική αλλαγή στον τρόπο σκέψης του ελληνικού κράτους αλλά και δημιουργία ενός απλού, σταθερού φορολογικού νομοσχεδίου, αναγνώσιμου σε όλους τους Έλληνες. Ταυτόχρονα η χώρα να ζητούσε με «όπλο» την κοινή λογική και απόψεις διαφόρων ανθρώπων της οικονομίας, δραστική μείωση του μη βιώσιμου ελληνικού χρέους.

Τώρα χάθηκε πλέον πολύτιμος χρόνος. Εάν παρουσιαστεί τελικά κάποια βελτίωση, θα είναι και πάλι προσωρινή και ως αιτία θα έχει πιθανή καθυστέρηση των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων που εστιάζουν στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους των πολιτικών και έπειτα μιας υπέρ-πολυεθνικής εταιρείας, όπως συχνά αναφέρουμε από την ιστοσελίδα μας.

Μερικοί σκέφτονται «τι χειρότερο θα μπορούσαμε να ζήσουμε, αν αντί για τον Σαμαρά προκύψει μία νέα κυβέρνηση με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.» Και όμως, φίλοι μας, τα βήματα μέχρι την παγκόσμια χούντα είναι αρκετά ακόμα. Κάθε κυβέρνηση εκπληρώνει το κομμάτι της, μέχρι να περατωθεί το συνολικό σχέδιο, του οποίου την ύπαρξη οι πολιτικάντιδες αρνούνται να παραδεχτούν, όντες τυφλωμένοι από τα προνόμια της εξουσίας. Ειρήσθω εν παρόδω, ουδείς μπήκε στον κόπο να βγάλει ανακοίνωση για την μνήμη των δολοφονηθέντων Ελλήνων της Κύπρου Ισαάκ και Σολωμού
Εδώ λοιπόν, με δήθεν «φιλελεύθερη» κυβέρνηση εφαρμόστηκαν κατόπιν «συμφωνιών» σοβιετικά μέτρα υπερφορολόγησης! Που να ανεβεί στην εξουσία και σοσιαλιστική, η οποία μάλιστα συμφωνεί και ιδεολογικά με όσα προωθούνται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί στον Λευκό Οίκο δηλώνουν μαρξιστές, τουτέστιν οπαδοί της προοπτικής παγκόσμιου συγκεντρωτισμού στην οικονομία. Οι θεωρίες περί ελεύθερης οικονομίας έχουν πάει περίπατο με τον καπιταλισμό να έχει βρει προσωρινό κατάλυμα στην Ρωσία του Πούτιν.

Οι Έλληνες πολίτες αφήνονται να κάνουν διακοπές αλλά παράλληλα τους στριφογυρίζουν οι «προβλέψεις» των μεγάλο-ΜΜΕ για κούρεμα καταθέσεων, εκλογές, επεισόδια στους δρόμους από Σεπτέμβριο. Στόχος να μεγαλώσει το άγχος του κόσμου, ώστε φοβισμένος να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να δέχεται τα μέτρα της παγκοσμιοποίησης, μέχρι να τον ξεσηκώσουν αναγκαστικά οι συγκυρίες, όταν και θα επιχειρηθεί η επιβολή της τάξης μέσω του χάους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να γίνει κάτι από τα προαναφερθέντα ήδη από το Φθινόπωρο. Το θέμα είναι να έχουμε τον νου μας αλλά να μην μας καταβάλλει το άγχος. Όσα δύσκολα κι αν έρθουν, δεν θα καταστραφούμε. Αντίθετα θα ξυπνήσουμε. Καιρός ήταν άλλωστε…

ΠΥΓΜΗ.gr



« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID