EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα ψέματα που λέει ένας άντρας πριν και μετά το σ e χ!!!

Όταν ένας άνδρας θέλει να ρίξει μια γυναίκα στο κρεβάτι, είναι ικανός να σκεφτεί τα πιο απίστευτα πράγματα…Τα ψέματα που λένε οι άνδρες για να κάνουν σ$ξ, αλλά και αφού το κάνουν, είναι λίγο πολύ γνωστά…

Όμως, όπως φαίνεται δυστυχώς, ακόμα «πιάνουν» σε κάποιες ή μάλλον σε πολλές γυναίκες…

Ιδού κάποια βασικά ψέματα που λέει ένας άνδρας όταν θέλει να κάνει σ$ξ με μία γυναίκα, όταν θέλει να την…ψιλοξεφορτωθεί και να μην τον πρήζει!

1. Δεν θέλω σχέση αυτό το διάστημα

Κλασική ατάκα άνδρα που θέλει να παραμείνει αδέσμευτος ή έχει ήδη σχέση και σκέφτεται μόνο το σ$ξ. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει σχέση, αλλά όχι μαζί σας! Δυστυχώς όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αυτός ο άνδρας που ναι μεν περνάει καλά με μια γυναίκα στο κρεβάτι, αλλά δεν την θέλει ως επίσημη αγαπημένη…είναι ψεύτης και εκμεταλλευτής!

2. Δεν σε θέλω μόνο για σ ε χ

Τρομερή ανδρική ατάκα, που δυστυχώς….πιάνει! Συνήθως όταν ένας άνδρας στην αρχή της γνωριμίας πει στην γυναίκα «δεν σε θέλω μόνο για σ$ξ», τότε εννοεί ακριβώς το αντίθετο: μόνο για σ$ξ την θέλει. Αυτός νομίζει πως λέγοντας κάτι τέτοιο, κάνει πλύση εγκεφάλου στο… υποψήφιο θύμα του….και καταφέρνει να την ρίξει στο κρεβάτι. Πάντως όταν ένας άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα, δεν αναφέρει τη λέξη σ ε χ τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας.

3. Πάντα φοράω πρ0φυλακτικ0

Δυστυχώς αυτό το είδος…σπανίζει! Οι περισσότεροι άνδρες λένε την παραπάνω ατάκα, γιατί έχουν τον σκοπό τους: περιμένουν τη στιγμή που η γυναίκα θα είναι τόσο…ξετρελαμένη που δεν θα την ενδιαφέρει αν υπάρχει πρ0φυλακτικ0 ή όχι. Τότε ο εραστής εμφανίζεται χωρίς όμως όπλα….Έτσι εκείνη την ώρα η γυναίκα λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά και το κρεβάτι του άνδρα χωρίς καμία πρ0φύλαξη.

4. Θα σου τηλεφωνήσω

Καλό, παλιό και με 99,9% επιτυχία! Τελείωσε το ραντεβού, περάσατε σούπερ στο κρεβάτι και εκείνος λέει: θα σου τηλεφωνήσω! Εάν δεν πάρει την επόμενη ημέρα, μάλλον δεν θα τηλεφωνήσει ποτέ! Δυστυχώς ο συγκεκριμένος τύπος πήρε αυτό που ήθελε και ήρθε η ώρα να…την κάνει!

Λίγο οι έρευνες, λίγο οι ειδικοί, λίγοι οι φιλικές συζητήσεις, οι γυναίκες πλέον μπορούν να καταλάβουν τα ψέματα που θα πει ένας άνδρας για να τις ρίξει στο κρεβάτι ή να τις ξεφορτωθεί… Η γοητεία πολλών όμως κάνει τις γυναίκες ώριμα φρούτα που πέφτουν ακόμα και με κλασικές ψεύτικες ατάκες… Κλασική συμβουλή: αργά και μικρά βήματα μέχρι το πολυπόθητο κρεβάτι γιατί μόνο τότε ο άνδρας μπορεί να εκτιμήσει…Αφού τότε κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει σε επαφή με το αντικείμενο του πόθου του!
 

ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID