EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Για ποια Δημοκρατία;» Ένα έξοχο κείμενο που το καταστρέφει η «κουταλιά πίσσα»…

Η κουταλιά πίσσα: Η μυθολογία του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού», κουκουέδικης «ρώσικης σαλάτας»:
«…ενώ τα «τάγματα εφόδου» λειτουργώντας ως παρακρατική δύναμη σκορπούν το φόβο και το θάνατο στους μετανάστες και τους απόκληρους αυτής της κοινωνίας εντείνοντας το ρατσισμό και τον εθνικισμό…».

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:


α).
Όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ «ρατσισμός» και «εθνικισμός» στην ελληνική κοινωνία και στον ελληνικό λαό.

Ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ που υπάρχει είναι αυτός του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού και των εγχώριων ανδρεικέλων τους ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΣΥΝΟΛΟΥ των εθνικών κοινωνιών και των λαών.

Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ» είναι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του καθεστώτος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της και εναντίον των αλλοδαπών δούλων.

β). Δεν μπορούμε να μιλάμε για «μετανάστες» και να αφήνουμε στο απυρόβλητο τον πλανητικό ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ πυρήνα της αθρόας εισαγωγής και εισβολής (λαθρομετανάστευση) των αλλοδαπών δούλων: Και μόνο αυτή η εισαγόμενη εισβολή δούλων είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και η στήριξη (όπως κάνουν οι «αριστερές» ηγεσίες και οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές») αποτελεί ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ του χρηματιστηριακού «διεθνισμού».

Και αυτή η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ στρατηγική του διεθνούς κεφαλαίου επιβάλει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ το ΡΑΤΣΙΣΜΟ του καθεστώτος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και ΕΝΑΝΤΙΟΝ της εργατικής τάξης και του λαού.

Με αυτό το στρατηγικό, ρατσιστικό «όπλο» το κεφάλαιο ισοπεδώνει τα πάντα, διαλύει τις κοινωνίες και ΕΠΙΒΑΛΕΙ τις νέες δουλοκτητικές σχέσεις. Δεν μπορούμε, συνεπώς, να κλείνουμε τα μάτια μπροστά σ’ αυτόν τον ΥΠΕΡ-εθνικό ΡΑΤΣΙΣΜΟ και να μιλάμε γενικά και αφηρημένα για «μετανάστες» και «ρατσισμό»…

γ). Ούτε «εθνικισμός» υπάρχει στον ελληνικό λαό. Υπάρχει μόνο ο πλανητικός «εθνικισμός», δηλαδή ο «ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ» του χρηματιστηριακού, νέου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Η μυθολογία του «αντιεθνικισμού» είναι ακριβώς αυτός ο πλανητικός «ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ» των μαφιών του χρήματος (ο πλανητικός «εθνικισμός). Γι αυτό έχουν ριχτεί στον καιάδα και οι έννοιες «αντιιμπεριαλισμός» κ.λπ…

Με αυτό το παραμύθι για τον «εθνικισμό» επιχειρείται να στομωθεί και να εξαφανιστεί η ΕΘΝΙΚΗ διάσταση των σημερινών λαϊκών αγώνων, διάσταση που γίνεται ιδιαίτερα αιχμηρή, λόγω της κατάλυσης του εθνικού κράτους και κάθε έννοιες εθνικής κυριαρχίας…

Ο ίδιος ο αρθρογράφος δεν διακρίνει την αντίφασή του. Μιλάει για «εθνικισμό» (γενικά και αφηρημένα), αλλά και για το τρίπτυχο:
«Εθνική Ανεξαρτησία - Λαϊκή Κυριαρχία - Κοινωνική Απελευθέρωση»…

δ). Τέλος ορθά κατατάσσει τη Χρυσή Αυγή στο παρακράτος του νέου φασισμού, αλλά του διαφεύγει και εδώ ο ρόλος του προβοκάτορα των παρακρατικών συμμοριών: Ο προβοκάτορας που χρησιμοποιείται για να ενοχοποιείται το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και να μετατίθεται ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του καθεστώτος και της Νέας Τάξης, μέσω των παρακρατικών τους γραναζιών, στον ελληνικό λαό και τα αγωνιστικά κινήματα…

Η Χρυσή Αυγή είναι το κατασκευασμένο «ρατσιστικό» άλλοθι του καθεστώτος, η δαιμονική απειλή για να επικαλύπτεται η ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων και να μετατίθεται ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ από το καθεστώς στα παρακρατικά εργαλεία του, και μέσω αυτών, στον ελληνικό λαό…

Με αυτές τις σοβαρές ενστάσεις μας προτείνουμε να διαβαστεί το άρθρο, διότι συμπυκνώνει έξοχα το σημερινό εφιάλτη που ζούμε, έστω πολύ νωθρά στην πολεμική του εναντίον της κοινοβουλευτικής «αριστεράς».

Πρέπει κάποτε να καταλάβουν αυτοί οι αγωνιστές ότι αυτή η «αριστερά» είναι το «αριστερό» παπούτσι του καθεστώτος και οι «ευγένειες» απέναντί της το μόνο που δείχνουν είναι ότι δεν έχουμε ακόμα απελευθερωθεί από τις αυταπάτες μας 


πηγη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID