EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ‏ - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ''κύριος'' Βενιζέλος, έχοντας γνώση την ''αγάπη'' του λαού προς το πρόσωπό του, ήρθε στα Χανιά για να παίξει... το ''κρυφτούλι'' ! Καθώς ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του για τις 19:45 στην αίθουσα ΕΒΕ, άλλαξε γνώμη και τελευταία στιγμή κρύφτηκε στο MAICΗ... ένα κτήριο, το
οποίο έχει τέσσερις εισόδους, δεν έχει εύκολα πρόσβαση κάποιος και το σημαντικότερον δεν θα έπρεπε να κατέβει κοντά στον λαό για να παραλάβει... ''τα δώρα του''! 

Περιττό δε να αναφέρουμε ότι σε κάθε είσοδο υπήρχαν ΜΑΤ, παρόλο που το απογοητευμένο από τις κακουχίες πλήθος κόσμου, εξέφραζε ειρηνικά τη δυσαρέσκειά του. Όταν τελείωσε η ομιλία, στην αρχή έφυγε ένα ασθενοφόρο από τη μία είσοδο θέλοντας να κάνει τον λαό να πιστέψει ότι τον φυγάδευσαν με αυτόν τον τρόπο και να αποχωρήσει.

Αφού δεν έπιασε αυτό το σχέδιο και ο κόσμος συνέχιζε να είναι εκεί, τότε τα ματ έκαναν χρήση δακρυγόνων και άρχισαν να τρέχουν επιβλητικά προς το λαό ώστε να αποχωρήσουν. Τελικά ο κόσμος... δεν πτοήθηκε! Συνέχισε να είναι εκεί και να φωνάζει σύσσωμος για τη γενοκτονία του Έθνους μας κατά του προδότη. Στο τέλος τα ΜΑΤ περικύκλωσαν το λαό και ο Βενιζέλος με τους λιγοστούς κατ' ανάγκην (προδότες) θαυμαστές του, έφυγαν από τη πρώτη είσοδο.»

 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID