EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ!

Σε αναβρασμό οι κάτοικοι της Θάσου για το ενδεχόμενο πώλησης της Χρυσής Αμμουδιάς.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα που ξεκίνησαν ενάντια στην απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ για παραχώρηση εκτάσεων της Θάσου σε ιδιώτες είναι οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι χαρακτηρίζουν ως ανεπιθύμητους τους βουλευτές του Νομού καταλογίζοντάς τους αδιαφορία, ενώ παράλληλα διαμηνύουν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων αναφέρονται τα εξής:

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για το ξεπούλημα της δημόσιας γής της Θάσου έγινε συνέλευση στα Λιμενάρια στις 25/6/2013, οι κάτοικοι των Λιμεναρίων καταδικάζουν την απόφαση της κυβέρνησης και τάσσονται στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή εμπορευματοποίησης της Δημόσιας και Δημοτικής γης. Αποφασίστηκε σε μεθόδευση δυναμικών κινητοποιήσεων όπως :

• Συμβολική κατάληψη του Λιμανίου της Θάσου

• Κατάληψη του Δήμου και του Δημόσιου Ταμείου

• Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους τους βουλευτές του νομού και οποιονδήποτε τάσσεται υπέρ της πώλησης ή παραχώρησης Δημόσιας και Δημοτικής γης.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προγραμματισμένες Λαϊκές συνελεύσεις και ενημερώσεις των κατοίκων του νησιού με τους υπεύθυνους της πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση της Χρυσής Αμμουδιάς και άλλων εκτάσεων να καλούν τον κόσμο σε συμμετοχή.
makeleio.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID