EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χτύπημα… στον στίβο - "Ντοπέ" οι Γκέι, Πάουελ και Σίμονς!

Μεγάλο χτύπημα δέχθηκε ο κόσμος του στίβου, αφού μετά τον Τάισον Γκέι, έγινε γνωστό ότι Ασάφα Πάουελ και Σέρον Σίμσον βρέθηκαν "θετικοί" σε απαγορευμένη ουσία. Μία σειρά από κρούσματα ντόπινγκ συγκλονίζουν τον παγκόσμιο αθλητισμό...
και πιο συγκεκριμένα τον στίβο, αφού δυο από τους γρηγορότερους ανθρώπους στον πλανήτη βρέθηκαν "θετικοί" σε έλεγχο ντόπινγκ. Η αρχή έγινε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 30χρονος Αμερικανός σπρίντερ των 100μ., Τάισον Γκέι επιβεβαίωσε ότι είναι θετικός σε έλεγχο που του έγινε και μάλιστα απέσυρε την συμμετοχή του από το Παγκόσμιο της Μόσχας.

Λίγες ώρες αργότερα όμως είχαμε και… συνέχεια. Ο Τζαμαϊκανός πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100μ,Ασάφα Πάουελ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, συνολικά πέντε Τζαμαϊκανοί αθλητές, εκ των οποίων οι τρεις σπρίντερ, απέτυχαν να περάσουν από τα τεστ. Μια εξ΄ αυτών είναι η Σερόν Σίμπσον, με μετάλλια στους τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες με ομάδες σκυταλοδρομιών, ενώ υπάρχουν αναφορές και στο όνομα του Νέστα Κάρτερ, καθώς αυτόν αναφέρουν ως τον τρίτο σπρίντερ της «πεντάδας».

Άξιο αναφοράς, πως ότι μόλις ξέσπασε η… φασαρία, ο εκπρόσωπος του Γιουσέιν Μπολτ, ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται στην λίστα αυτή ο πελάτης του.

* (Φωτό) - Ο Τζαμαϊκανός Ασάφα Πάουελ (δεξιά) και ο Αμερικανός Τάισον Γκέι (αριστερά)
 
via
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID