EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΤΟ αγοραίο «ξύσιμο» του «ερωτικού ενστίκτου».


 

Τα τοξικά δηλητήρια και κάθε μολυσματική διαστροφή στοχεύουν τη νεολαία, από τα πρώτα, αδιαμόρφωτα, χρόνια της ζωής της: Με τα ΜΜΕ και με τα «νέα» σχολικά εγχειρίδια.
Κοινός παρανομαστής και των δύο αυτών δομών («νέο σχολείο» - ΜΜΕ) της μόλυνσης, της διαστροφικής κακοήθειας και των ποικίλων δηλητηρίων είναι ο αγοραίος, καταναλωτικός σκανδαλισμός, του «ερωτικού ενστίκτου».

 
Στοχεύουν στο ευαίσθητο αυτό «σημείο» του άγουρου παιδικού ερωτισμού για να εντοιχίσουν τη νεολαία, από τα πρώτα ερωτικά της ξυπνήματα, μέσα στις πορνογραφικές «καθηλώσεις» της εμπορευματοποίησης του σεξ, μέσα στις φόρμες μια κεκαλυμμένης, έμμεσης και «κουλτουριάκικης» ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ.

Η παρτούζα και τα συνακόλουθά της, οι παρά φύση επιμειξίες, είναι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ της Νέας Εποχής, σε όλα τα πεδία: Πολιτικό, κοινωνικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό...

Και είναι αυτή η φιλοσοφία που γεννάει η φρενοβλαβής θεοποίησης της «ελεύθερης αγοράς» και στοχεύει στη ΔΙΑΛΥΣΗ των πάντων και στην υποταγή των ΠΑΝΤΩΝ στην αγελαία κατάσταση του καταναλωτή: Καταναλωτής προϊόντων, ανθρώπων, του σεξ, των «ψυχών» και των ιδεών…

Σε αυτήν την κατάσταση του αφηνιασμένου καταναλωτή θέλουν να «εκπαιδεύσουν» τη νεολαία από τα πρώτα βήματά της στη ζωή.

Το κείμενο της Ρούλας Κακλαμανάκη (γνήσιο τέκνο της πασοκικής «κουλτούρας» των διαστροφών), στο αναγνωστικό της Πρώτης Δημοτικού είναι απροκάλυπτα κείμενο «οφθαλμοπορνικών καθηλώσεων» και σκανδαλολογικής «σεξολαγνείας».

Ο στόχος του είναι ένας και μοναδικός:
Να αφυδατώσει κάθε αληθινό ερωτικό συναίσθημα, να ξύσει τα «ένστικτα» και να τα φορμάρει στις αγοραίες απαιτήσεις του καταναλωτικού σεξ: Στις «φόρμες» της σκανδαλιστικής, αγοραίας πορνείας…

Διαβάστε το κείμενο:
«Βιβλίο της Α΄ γυμνασίου (προς 13χρονα), παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως «πρώτο έρωτα» με ρομαντική διάθεση!!!!!!!»

Κυκλοφορεί σε πολλά ιστολόγια. Εμείς το διαβάσαμε ΕΔΩ


πηγη 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID