EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

“Aιμορραγία” στο Ίδρυμα Ωνάση: Κόλπα με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου και οι πωλήσεις πλοίων σε εταιρείες ιρανικών συμφερόντων

Για πολλοστή φορά το ίδρυμα Ωνάση στήνει επικοινωνιακά σόου προκειμένου να διαφημίσει την περιβόητη μελέτη για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου. Στις εκδηλώσεις, συμμετέχουν όπως πάντα, στελέχη του ιδρύματος και αργόσχολοι μαϊντανοί από το χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το παραμύθι με τη μελέτη της ανάπλασης της Πανεπιστημίου, για την οποία υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να πραγματοποιηθεί, κρατάει πολλά χρόνια και συντηρείται για πολλούς και διάφορους λόγους από το Ίδρυμα Ωνάση. Όπως είναι γνωστό, το ίδρυμα παρουσιάζει ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία και τεράστια παθητικά. Στη κατεύθυνση αυτή εντάσσονται τα επικοινωνιακά παιχνίδια για την οικοδόμηση σχέσεων διαπλοκής με την κυβέρνηση η οποία θα κληθεί στο τέλος να πληρώσει τις ζημιές. Για αυτό κάποιοι υποστηρίζουν ότι το περιβόητο σχέδιο για την ανάπλαση της Πανεπιστημίου είναι το όχημα για άλλες επιδιώξεις που σχετίζονται με τα οικονομικά του ιδρύματος, το οποίο τελευταία άρχισε να πουλάει καράβια σε εταιρίες ιρανικών συμφερόντων καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας.
 
Με τέτοιες πρακτικές βλέπω πολύ σύντομα τον κ. Παπαδημητρίου του Ιδρύματος Ωνάση να διαφημίζει σχέδια και για την ανάπλαση δρόμων της Τεχεράνης.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID