EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ανακοίνωση Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από έναρξη της κυκλοφορίας έως 9 το πρωί

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  από έναρξη της κυκλοφορίας έως 9 το πρωί
Συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ( Μεσογείων)
 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
  Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ είναι ένα ακόμα βήμα της κυβέρνησης στον αυταρχικό κατήφορο, που επέλεξε να ακολουθεί, με επιστρατεύσεις και απολύσεις εργαζομένων και άλλες αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις.
Η εμμονή της στην τακτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», βρίσκουν απέναντι ολόκληρη την ελληνική κοινωνία η οποία έχει στραγγαλιστεί από τις ανάλγητες, ακραίες, αιφνιδιαστικές και μονομερείς ενέργειές της.
  Γι' αυτό ο αγώνας για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας στην ΕΡΤ και την πολυφωνική, ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη μάχη για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, που οδηγεί στην εξαθλίωση ολόκληρη την κοινωνία προς όφελος ντόπιων και ξένων πολύπλευρων συμφερόντων και των ξένων δανειστών.
  Μετά την υγεία, την παιδεία, το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα απανωτά χαράτσια, ήρθε η σειρά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στην οποία επιβάλλουν το κοινώς λεγόμενο «σιγή ασυρμάτου», με τις απολύσεις των 2.656 υπαλλήλων της .
  Η ενημέρωση παραδίδεται στο ιδιωτικό κεφάλαιο και στους καναλάρχες μεγαλοεργολάβους, για να πριμοδοτήσουν την ιδιωτική κατευθυνόμενη ενημέρωση και ψυχαγωγία, σε μια εποχή σκοταδισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών.
  Υλοποιούν κατ΄ επιταγήν της τροϊκα την απαξίωση των δημοσίων υπηρεσιών και τη διάλυση όλων των δημοσίων κοινωνικών αγαθών, φτάνοντας προ των πυλών και των Αστικών Συγκοινωνιακών φορέων. Δηλαδή στην πόρτα μας ....
  Προχωρούν σε μαζικές απολύσεις σε όλο το δημόσιο και τις ΔΕΚΟ και επιβάλουν τον εργασιακό μεσαίωνα, καταπατώντας κάθε έννοια Εργατικού Δικαίου.

 Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι μπορούμε να τους σταματήσουμε. Να βάλουμε οριστικό τέλος σε αυτή την καταστροφική πολιτική.
- Να αντιδράσουμε
- Να ξεσηκωθούμε
- Να τους εμποδίσουμε να μας οδηγήσουν στον όλεθρο, στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
-Να νικήσουμε
Αντίσταση ΤΩΡΑ για ανατροπή στα σχέδια κυβέρνησης – τροϊκας .
ΟΧΙ στο Πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ
ΟΧΙ στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων
ΟΧΙ στη φίμωση της ενημέρωσης
ΟΛΟΙ την Πέμπτη 13/6 στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση στις 11:00 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Για τη Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας
Β. Σταθούσης               Τ. Τριανταφύλλου
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID