EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι σκέψεις … ενός Φιλικού στα μονοπάτια της πικρής αλήθειας!

Τον απέλυσαν, άφησαν τα παιδιά του να πεινάσουν, ανάγκασαν τη γυναίκα του να γίνει πόρνη, βίασαν την κόρη του, έγιναν με το “έτσι γουστάρω” συνιδιοκτήτες στο σπιτάκι και στο κτηματάκι που του κληροδότησαν οι γονείς του, του έκλεψαν τους κόπους μιας ζωής, τον άφησαν στο έλεος του Θεού όταν αρρώστησε, τον μετέτρεψαν σε εργασιακό σκλάβο, του σπίλωσαν την ιστορία των προγόνων του, του μαγάρησαν τη σημαία του, τον λοιδώρησαν για την θρησκεία του και για την ταυτότητα που κουβαλά επί 5.000 χρόνια, τον χαστουκίζουν καθημερινά και παντιοτρόπως οι κάθε λογής κτηνώδεις Γερμανοί και ιθαγενείς Φαρισαίοι και Πιλάτοι και αυτός … ο ευνουχισμένος Υιός της κυρίας μαμάς του, σκύβει το κεφάλι του, αγκαλιάζει τη “φραπεδιά” του και ξεχνά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες του έναντι του εαυτού του, των παιδιών του, της γυναίκας του, των γονιών του, της πατρίδας του. …

Πότε θα αποκτήσει πάλι αυτός ο “ευνούχοςΚΟΧΟΝΕΣ και πότε θα γίνει ξανά πατέρας, σύζυγος, άντρας και Έλληνας … με το “Ε” κεφαλαίον και θα τολμήσει να πάρει τη ζωή, την τύχη, το μέλλον και την πατρίδα του στα χέρια του; 


Η Ελληνίδα Γυναίκα τον χρειάζεται ΤΩΡΑ,  δίπλα της!!!

– . — . — .
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ … ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ  “ΑΥΡΙΑΝΗ” ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ; 
ΟΤΑΝ Η “ΡΩΜΗ” ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….
Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΝΕΡΩΝΑ” … ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!!! 

– . — . — . — .

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει “κοσμάκης” αλλά … “ανθρωπάκια” που προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία της κοσμάρας τους και συνήθως κυκλοφορούν “ξεβράκωτοι” για να μην φαίνεται πόσο συχνά λερώνουν το βρακί τους … .

 Οι ανεπάγγελτοι από δαύτους που κατάγονται από “μεγάλο τζάκι” και διαθέτουν επιπλέον μια μεγάλη δόση ανοησίας, κυνισμού και αδιαφορίας … έχουν κάνει τα τελευταία 40 χρόνια μια λαμπρή πολιτική καριέρα στην πατρίδα μας!

 Όσοι δε από δαύτους έχουν ορκιστεί και πίστη στην μασωνία, είχαν και έχουν τις δυνατότητες να γίνουν και ….. Πρωθυπουργοί!!!

Περαστικά μας …!!!

– . — . — . 

7.500.000 Έλληνες ζούσαν την περίοδο της γερμανικής κατοχής του 1941-44 στην Ελληνική Επικράτεια. 50.000 από δαύτους είχαν οργανωθεί στα τάγματα εφόδου των γερμανοτσολιάδων και των ταγματασφαλίτων. Άλλες 50.000 ήταν μαυραγορίτες και την αντίσταση κατά των Γερμανών την έκαναν συνολικά 50.000 Πατριώτες (Βελουχιώτης, Ζέρβας κλπ).

11.000.000 Έλληνες ζουν από το 2010-ΣΗΜΕΡΑ υπό τη νέα γερμανική κατοχή στην ίδια ρημάδα χώρα. Τα τάγματα εφόδου των ναζιιστών/γερμανοτσολιάδων δηλώνουν παρών, οι τοκογλύφοι και οι έμποροι χρυσού επίσης. Τους πολεμιστές του βουνού ψάχνουμε ακόμη …
…. υπομονή, μόνο 397 χρόνια μας απέμειναν!!!

— . — . — .

Οι περισσότεροι Έλληνες προερχόμαστε από οικογένειες φτωχών βιοπαλαιστών. Πηγαίναμε και κάναμε τα ψώνια μας και τις βόλτες μας με τα πόδια, ζαλωνόμαστε τις τσάντες και μετά … τρεχάτε ποδαράκια μας. 
Έμπαινε το τσουκάλι στη φωτιά και η οικογένεια καθόταν στο τραπέζι και βρίσκαμε πάντα τον καιρό να φάμε και να μιλήσουμε μαζί.

 Υπήρχαν πραγματικοί δεσμοί στην οικογένεια, στη γειτονιά, στην κοινωνία.

 Δουλεύαμε σκληρά το 48ωρο και τα Σάββατα όταν σπαρταρούσε το βδομαδιάτικο στην τσέπη μας … αισθανόμασταν βασιλιάδες! Ήμασταν φτωχοί αλλά η σκέψη μας έκανε όνειρα και η ελπίδα ζέσταινε την καρδιά μας… και αυτή χαμογελούσε πάντα χαμογελούσε αναπολώντας το όνειρο! Αυτό το χαμόγελο ψάχνω τώρα για να ξαναζήσω πάλι την ελπίδα του ονείρου….!

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID