EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ένστολη διαμαρτυρία για τις συνθήκες εργασίας τους στις Σκουριές



 

Ένστολη διαμαρτυρία για τις συνθήκες εργασίας τους στις Σκουριές πραγματοποίησαν συνδικαλιστές αστυνομικοί έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.

«Γίναμε ‘κόκκινο πανί' για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί τους. Η επένδυση χρυσού στις Σκουριές δεν είναι θέμα της Αστυνομίας», υποστήριξαν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών στη σκιά των πρόσφατων επεισοδίων για τα μεταλλεία χρυσού και τον τραυματισμό του 27χρονου συναδέλφου τους.

Η πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ανήκει στους συνδικαλιστές των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα τόσο προς την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής όσο και στην πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας.

«Το θέμα των μεταλλείων χρυσού είναι πολιτικό. Αφορά το υπουργείο Ανάπτυξης κι όχι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η επένδυση αυτή δεν μπορεί να λειτουργήσει με αστυνομικά μέτρα» τόνισε  ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), Θεόφιλος Παπαδάκης και ευχήθηκε«να μην υπάρξει άλλος τραυματισμός συναδέλφου μας για τη φύλαξη της επένδυσης».


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID