EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Όλο το πρωτάθλημα... εντός έδρας η ΑΕΚ!


 

Η μεγάλη χωρητικότητα που θα έχει το Ελληνικό, σε σχέση με τα υπόλοιπα γήπεδα της Γ' είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν οικονομικά οι αντίπαλοι της ΑΕΚ προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Ένωση... σπίτι της!  Είναι αλήθεια πως σχεδόν τα περισσότερα γήπεδα της Γ' Εθνικής (Εθνική Ερασιτεχνική) ή Football League 2, όπως θέλετε πείτε την, δεν ξεπερνάνε σε χωρητικότητα τις... 500 θέσεις.

Πράγμα που σημαίνει πως μια αναμέτρηση με την ΑΕΚ για μια ερασιτεχνική ομάδα, πέραν του προβλήματος που θα αντιμετωπίσει η αστυνομία με τους υπεράριθμους οπαδούς, θα είναι και χαμένη ευκαιρία για μια τεράστια οικονομική ανάσα.

Ευκαιρία να βγάλουν χρήματα...

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Sport24.gr που πηγάζουν από την ΕΠΟ και την νυν διοίκηση της Football League 2, σχεδόν οι περισσότερες ομάδες έχουν μπει στην διαδικασία να συζητήσουν την περίπτωση να δηλώσουν ως δεύτερη έδρα το Ελληνικό, ούτως ώστε την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ να την παίξουν... εκτός έδρας στο γήπεδο της ΑΕΚ!

Μπερδεμένο; Καθόλου! Τα περισσότερα ερασιτεχνικά σωματεία που θα είναι του χρόνου στην Ερασιτεχνική κατηγορία βλέπουν ως πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν χρήματα που ενδεχομένως να καλύψουν και όλη την χρονιά!

Πως θα γίνει αυτό; Απλό... Μετά και τις παρεμβάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Ελληνικό, που θέλει να αυξήσει την χωρητικότητα στις 20 με 22 χιλιάδες, όλες οι ομάδες της Γ' θεωρούν πως μόνο το μισό να γεμίσουν στον αγώνα με την ΑΕΚ θα βάλουν ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία του σωματείου.

Κάντε την πράξη και βγάλτε συμπεράσματα... 10 ευρώ το ένα εισιτήριο επί 10.000 = 100.000 ευρώ για ένα ματς. Ποσό που μπορεί να είναι το μπάτζετ για μια ομάδα.

Τεράστια ανάσα για τις ομάδες, τεράστια εξέλιξη για την ΑΕΚ

Όπως εύκολα μπορείτε να συμπεράνετε, είναι μια τεράστια ευκαιρία για τα ερασιτεχνικά σωματεία, να βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους, από ένα και μόνο ματς. Χρήματα που υπό άλλες προϋποθέσεις και συνθήκες δεν θα τα βλέπανε ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Από αυτή την υπόθεση, θα βγει διπλά κερδισμένη και η ΑΕΚ, καθώς θα έχει συνέχεια την συμπαράσταση του κόσμου και φυσικά θα αποφύγει ο κόσμος του δικεφάλου το ψυχοφθόρο πέρασμα από περιοχές και γήπεδα που και μόνο στην θέα τους... απογοητεύεσαι.

Μιλάμε λοιπόν για το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να δώσει τους αγώνες ολόκληρου του πρωταθλήματος, σε ένα γήπεδο, στο Ελληνικό(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) με εύκολη πρόσβαση του κόσμου και με συνθήκες που θα θυμίζουν επίπεδο ΑΕΚ και μόνο. Είναι μια πιθανότητα που συζητιέται πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες στους υπεύθυνους της FL 2 και τους προέδρους των ερασιτεχνικών ομάδων...

Πηγή:Sport24
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID