EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΧΑΜΟΣ! O Γιώργος πούλησε την ιστορία του Ακη στο Χόλιγουντ!!!

Μετά τις διαλέξεις στα αμερικάνικα πανεπιστήμια, ο Γιώργος Παπανδρέου, έκρινε ό,τι μπορεί να προχωρήσει την «αφήγηση» της Ελληνικής Κρίσης, ένα βήμα πιo πέρα: Να την κάνει σενάριο με κεντρικό ήρωα τον Άκη Τσοχατζόπουλο!

Το σχέδιο της ταινίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο…«Akis», ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με τον Σπίλμπεργκ, η ιστορία του «Akis», έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει μεγάλη επιτυχία: «Διαθέτει υποβρύχια, ζεϊμπέκικα, εξουσία, όμορφα σπίτια, γυναίκες και δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά ο αδιαφιλονίκητος μάγος των κινηματογραφικών επιτυχιών. Και κατέληξε: «Είναι κάτι σαν ο Indiana Jones του Σοσιαλισμού».

Ως προς τα δικαιώματα της ιστορίας και το κατά πόσο ο Γιώργος Παπανδρέου δικαιούται να τη χρησιμοποιήσει ως πνευματικό του έργο, η απάντηση εκ μέρους του ήταν ξεκάθαρη: Όλα τα μέλη του κινήματος υπέγραφαν, έπειτα από εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου, ένα συμφωνητικό όπου αποποιούνται τα πνευματικά δικαιώματα από ό,τι τους συμβεί όσο είναι μέλη του κινήματος και τα παραχωρούν στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, για να τα χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί.

Ταυτόχρονα, οι δύο συνεργάτες παρουσίασαν και την αφίσα της ταινίας «Akis» όπου εμφανίζεται η σκιά ενός άντρα να χορεύει με φόντο το φεγγάρι, ενώ πατάει πάνω σε ένα υποβρύχιο.


Moufanet
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID