EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μόνο μη μου πειράζετε την ομάδα…. Για όλα τα υπόλοιπα, αδιαφορώ….

Ελλάδα 2013 μ.Χ., διανύοντας το 3ο Μνημόνιο….

Αγώνας Πρωταθλήματος SuperLeague ΑΕΚ-Πανθρακικός….

Με ήττα η ΑΕΚ, πέφτει κατηγορία. Γίνεται το 0-1 στο 87′, μπαίνουν ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι διακόπτεται και ξεκινάνε οι αντιδράσεις του κόσμου.
Μισό λεπτό…
Μία ποδοσφαιρική ομάδα σηκώνει ορισμένο ποσοστό των Ελλήνων από τον καναπέ….
Διανύουμε το 3ο Μνημόνιο…
Οι περισσότεροι νέοι, πτυχιούχοι και μη, ξεσκονίζουν τα διαβατήριά ή τις ταυτότητές τους, αναζητώντας εργασία στα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης (και όχι μόνο).
Ανακοινώνονται απολύσεις στο δημόσιο και προσλήψεις νέων ανθρώπων, άσχετα εάν για την οικονομική επιβίωση των τελευταίων θα συνεισφέρουν οι απολυμένοι γονείς τους.
Παρακολουθείς από τα δελτία ειδήσεων ή από το timeline κάποιου φίλου σου στο facebook, ότι ψηφίζονται νόμοι για τα δάνεια των κομμάτων.
Βλέπεις να υπάρχουν Γαλατικά χωριά στην Ελλάδα, ως αντίδραση σε μία επένδυση χρυσού, αλλά και για να υπάρχει πάντοτε ένα κίνητρο (από τη μεριά του κράτους) για να ξεφεύγει η επικαιρότητα, στα ΜΜΕ….
Όλα αυτά, δεν σε κάνουν ν’αντιδράς, αλλά ξαφνικά ενεργοποιείσαι και σηκώνεσαι από τον καναπέ, όταν η αγαπημένη σου ομάδα είτε πέφτει κατηγορία, είτε βγαίνει στην Ευρώπη….
Προσπάθησε να βρεις (εάν υπάρχει) κάποιο λάθος στις προτεραιότητές σου και αν κάποιοι, πλουτίζανε και κάνανε τόσα χρόνια business, εκμεταλλευόμενοι ένα πάθος….
Μετά μπορείς να με βρίσεις ελεύθερα….
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID