EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

“Σ’ αγαπώ… μ’ αγαπάς” παίζουν Σαμαράς και Βενιζέλος

Σε …γυμνάσια υποβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς τον Ευάγγελο Βενιζέλο αρνούμενος να τού ικανοποιήσει έστω και το ελάχιστο των αιτημάτων του.
Ο πρωθυπουργός έχει πει στους συνεργάτες του στο Μαξίμου ότι είναι αποφασισμένος να χορέψει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο ταψί, για να φανεί “ποιος κυβερνά την χώρα”.
Επί της ουσίας ο Αντ. Σαμαράς για να την σπάσει στον Ευ. Βενιζέλο που ζητεί επίμονα αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα αποφάσισε να συστήσει τις έξι θέσεις αναπληρωτών υπουργών για να στείλει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το μήνυμα ότι ακόμη κι αν γίνει ανασχηματισμός τα στελέχη της Ιπποκράτους θα τεθούν υπό των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.
Η “μονομερής” αυτή ενέργεια του Σαμαρά εξόργισε τον Βενιζέλο που διείδε προσπάθεια γελοιοποίησής του στην κοινή γνώμη από το Μαξίμου και εξ αυτού του λόγου τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.
Η σχέση του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως διένυσε τους μήνες του μέλιτος, έχει υποστεί φθορά και τώρα διάγει περίοδο κρίσης.
Το σχέδιο Σαμαρά να “αδειάσει” τον Βενιζέλο απέδωσε μεν εξωθώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε αστοχίες, πολλοί όμως συνιστούν στον πρωθυπουργό να μην τραβήξει άλλο το σκοινί γιατί από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να τεθεί θέμα βιωσιμότητας της κυβέρνησης…
Πάντως οι ψυχολόγοι σε αυτές τις περιπτώσεις συμβουλεύουν πως αν ξεπεραστεί μια κρίση στη σχέση, αυτή γίνεται ακόμη πιο δυνατή! Λέτε;

ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID