EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Η ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΥΘΜΩΝΟΣ... οδυρμών

[[ Σπέρνουμε αμφιβολίες. Θερίζουμε ψύχραιμες σκέψεις.  O άνθρωπος της διπλανής πόρτας ]]
±Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου παραθέτει γεύματα σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και αναλύει το όραμά του για το μέλλον... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
±Εδώ και 20 ημέρες ξέρουμε ότι το εισιτήριο επιστροφής του Πολ Τόμσεν ήταν για 16 Απριλιου. Αυτά γιατα  περί "οριακών-σκληρων" διαπραγματεύσεων.

±Ο κατώτατος μισθός (;) από το 2014 θα αλλάζει... χρώματα, ανάλογα με τα ηλικιακά, γεωγραφικά και άλλα κριτήρια που φαίνεται να εξετάζει το υπουργείο Εργασίας.
±Η Βουλή δεν είναι ικανή να αποδώσει ευθύνες για το έγκλημα εναντίον της Ελλάδας.
±Παρηγοριά στον άρρωστο από ΣαμαράΓια μία ακόμα φορά επιστρατεύονται τα λόγια για να κρύψουν τηνπραγματικότητα…
 
±Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ;
1) Απολύσεις στο Δημόσιο συμφώνησαν οι ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ
2) Σταϊκούρας: 15.000 προσλήψεις στο δημόσιο.
±150.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ υπό μορφή χιονοστιβάδας… στο όνομα-όραμα-τρόμο εξυγίανσης-ιδιωτικοποίησης του “δημοσίου”.
±Οι Τράπεζες προχωρούν σ’ ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει τους συνεπείς δανειολήπτες και θα τους επιβραβεύει. Είπε και ελάλησε ο Κωστής Χατζηδάκης, εν ονόματι του Τειρεσία. Μάντης ο Τοτός!
±15.000χ1000 ευρώ = 15.000.000 € λιγότερα στην αγορά κάθε μήνα.
 
±Μπράβο το ΦΑΚΕΛΑΚΙ 1. «Δεν είναι δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης». Πολλές ερμηνείες και αντιδράσεις έχει προκαλέσει, διάταξη που κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Πανούσης, με την οποία ουσιαστικά επιτρέπεται να δοθεί δώρο σε κάποιον γιατρό σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.
±Μπράβο το ΦΑΚΕΛΑΚΙ 2. Για συμβολικά δώρα σε είδος και όχι σε χρήμα αναφέρεται η διάταξη για την«έκφραση ευγνωμοσύνης», ξεκαθαρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης (Αντώνης Ρουπακιώτης)
±Αν χρειάζεται νόμος ότι "δεν διαπράττουν απιστία τα στελέχη τραπεζών που χορήγησαν δάνεια σε ΝΔΠΑΣΟΚτότε συμπεραίνω ότι έχουν διαπράξει!
±Στο 60% η ανεργία των νέων. Η κυβέρνηση θα ασχοληθεί στα σοβαρά όταν γίνει Τριψήφιο...
±Ο Κόκκαλης παίρνει τον ΟΠΑΠο Μπόμπολας την επέκταση του Μετρό και ο Λάτσης τα ακίνητα του Δημοσίου. Με το μνημόνιο μπαίνει επιτέλους τάξη… στην Δημόσια περιουσία. Εμείς παίρνουμε τα αρχίδια μας.


±Ποτέ δεν ξέρεις πότε η ανάπτυξη των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη θα χτυπήσει την πόρτα σου.Μπορεί στις 3 το βράδυ. Δεν χτυπάει κουδούνιαΜπαίνει ξημερώματα στο σπίτι… Στις τριτοκοσμικές χώρες σε απαγάγουν συμμορίεςΣτην Ελλάδα σε απαγάγει η αστυνομία.
±Η κ. Λυμπεράκη που στηρίζει κάθε πολιτική φτωχοποίησης στην Ελλάδα είναι στο ΔΣ της ActionAid για την αντιμετώπίση της φτώχειας στην Αφρική.
±Σκανδαλώδες Προνόμιο. Ακίνητά μισθωμένα σε υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου που είχαν απαλλαχθεί το 2011 και 2012 από το ΕΕΤΗΔΕ . Το μερίδιό τους το πλήρωσες… ΕΣΥ!
±Σήμερα οι νεοναζί κάθονται κάθε βράδυ στις οκτώ στο οικογενειακό τραπέζι και τρώνε μαζί με τους «νοικοκυραίους». Αλλά οι αναρχικοί είναι λέξη και έννοια ταμπού -τρομοκράτες. Σήμερα οι χρυσαυγίτες εξ ορισμού νομιμοποιούνται να διαδίδουν την προπαγάνδα τους από την τηλεόραση, αλλά οι αναρχικοι εξ ορισμού και αδιαμφισβήτητα θεωρούνται τρομοκράτες. Η λογοκρισία έχει κάνει τη δουλειά της. Προωθώντας την ακροδεξιά επεκτατική πολιτική της, η Νέα Δημοκρατία νομιμοποιεί την ακροδεξιά (και τη ΧΑ) -ποινικοποιώντας, με συνεπαγωγική καραμπόλα, ό,τι βρίσκεται εξ αριστερών. Τα γνωστά. Το θέμα τώρα είναι άλλο: Μήπως το επικίνδυνο παιχνίδι πόλωσης νομιμοποιούν και τα ανεξάρτητα/αριστερά μίντια, εάν σέβονται τους κανόνες και τις επικρατούσες αντιλήψεις των υποκριτικών «καθεστωτικών ΜΜΕ»;
±Επιτέλους να τελειώνουνε με αυτούς. Να τους στείλουμε στους υπονόμους της Ιστορίας μαζί με τους νόμους τους και τους αστυνόμους τους...
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID