EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ

Η πορεία προς την επερχόμενη οικονομική κατάρρευση είναι περιττό να πούμε, επικίνδυνη. 
Χειρότερα ακόμα, όλα τα τεχνάσματα που κατασκευάζονται για να οδηγήσουν τους καταθέτες και τους επενδυτές στην «ασφάλεια» κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου οδηγούν τελικά σε αδιέξοδα και έχουν κατασκευαστεί από την οικονομική ολιγαρχία.
 
Αλλά, τώρα μας δίνεται μια ευκαιρία να εκπαιδευτούμε σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει και να ανακαλύψουμε μια πραγματική εναλλακτική διαδρομή στο οικονομικό οδικό χάρτη. 
 
Τα παραδείγματα γύρω μας μας υπενθυμίζουν μια δυσάρεστη αλήθεια που το τραπεζικό ίδρυμα προσπάθησε να συγκαλύψει για πολλές γενιές: ότι οι τραπεζικές καταθέσεις δεν είναι σωροί χρημάτων σε θησαυροφυλάκια τραπεζών, αλλά ακάλυπτα δάνεια που καταβάλλουμε  σε τραπεζίτες που τα χρησιμοποιούν για να τζογάρουν σε εξωτικά χρηματοπιστωτικά μέσα που απειλούν να καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία.
 
Μόλις κατανοήσουμε αυτό το απλό γεγονός, το κοινό έχει να πάρει μια απόφαση: είτε να συνεχίσει να πιστεύει στις μεγάλες τράπεζες που έφεραν τον κόσμο στην οικονομική άβυσσο, ή θα χρησιμοποιήσει τα χρήματά τους για να δημιουργηθούν γνήσιες, ακμάζουσες τοπικές οικονομίες μέσω πιστωτικών ενώσεων, εναλλακτικών νομισμάτων και άλλων εναλλακτικών λύσεων.
 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID