EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

TECH Επαναστατική συσκευή σε ενημερώνει για βλάβη στο αυτοκίνητο πριν συμβεί

Μία νέα επαναστατική συσκευή πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία, λύνοντας τα χέρια εκατομμυρίων οδηγών, αφού θα τους ενημερώνει για τυχόν βλάβες στο αυτοκίνητό τους πριν αυτές συμβούν!
Το RAC Advance, που έχει το μέγεθος ενός σπιρτόκουτου, μεταφέρει πληροφορίες για το αυτοκίνητο πριν και μετά από κάθε διαδρομή, χρησιμοποιώντας το υπολογιστικό σύστημα του κάθε αυτοκινήτου. Μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος που διαθέτει, το RAC Advance είναι σε θέση να στέλνει μηνύματα, e-mail, ή ακόμα και να καλεί το τηλέφωνο του οδηγού, ενημερώνοντάς τον για οποιαδήποτε ενδεχόμενη βλάβη υπάρχει με το όχημά του.
Αν τυχόν το αυτοκίνητο χαλάσει εν ώρα διαδρομής, η συσκευή ενημερώνει αυτόματα την ομάδα της RAC, στέλνοντας εξειδικευμένους τεχνικούς στο σημείο που βρίσκεται το αυτοκίνητο, ενημερώνοντάς τους μάλιστα ως προς το τί ακριβώς έχει πάθει το αυτοκίνητο και πως πρέπει να το αντιμετωπίσουν.



Η μικροσκοπική συσκευή τοποθετείται δίπλα στο τιμόνι του αυτοκινήτου, όπου μηχανικοί και τεχνικοί τη συνδέουν με το υπολογιστικό σύστημά του. Έπειτα, μπορεί να εντοπίσει και να «διαγνώσει» οποιαδήποτε δυσλειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, της μηχανής και της μπαταρίας του αυτοκινήτου.
Το RAC Advance μπορεί, επιπλέον, να ελέγχει τη λειτουργία των φρένων, των βαλβίδων, καθώς και της εξάτμισης, βεβαιώνοντας πως όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Οι οδηγοί μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου ή μέσω του υπολογιστή τους.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID