EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

AΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ...

Είμαστε 912  άτομα  επιτυχόντες  διοριστέοι, της 6Κ/2008 (ΦΕΚ 245 τεύχος Γ) του 2010, αλλά όχι διορισμένοι, εν έτη 2013. Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και 3 χρόνια αυτόν τον εμπαιγμό από το Ελληνικό κράτος απέναντί μας, σχετικά με την απορρόφησή μας στις... 
θέσεις που το ίδιο το Ελληνικό κράτος προκήρυξε και για τις ίδιες θέσεις που έκρινε πως πληρούμε τις προϋποθέσεις ώστε να τις στελεχώσουμε!

Όσοι από εμάς βρισκόμαστε ακόμα σε αυτήν την, θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω, ΟΜΗΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, θεωρούμε πως έχει πλέον ξεχειλίσει το ποτήρι.

Μπαίνοντας σε μια διαδικασία αξιολόγησης από μια ανεξάρτητη αρχή όπως ο Α.Σ.Ε.Π., θεωρήσαμε πως θα καταφέρναμε να συμμετάσχουμε σε μία διαδικασία πέρα από ρουσφέτια και τακτικές τις οποίες όχι μόνο δεν επικροτούμε αλλά τις καταδικάζουμε κιόλας.

Αντί αυτού, έχοντας ακολουθήσει τις νόμιμες οδούς διεκδίκησης κρατικών θέσεων, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εργασιακής ομηρίας, μη μπορώντας να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.

Οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται στην ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΈΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ το ίδιο διάστημα που το ελληνικό κράτος αδυνατεί να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να μας απορροφήσει στις θέσεις για τις οποίες μας έκρινε κατάλληλους, ανακοινώνοντας τα ονόματα μας στον πίνακα διοριστέων για την προκήρυξη της 6Κ 2008.

Άνθρωποι πτυχιούχοι με εξειδίκευση στο αντικείμενό τους περιμένουν στωικά πότε θα υπάρξει κάποιος που θα αναγνωρίσει την ΑΔΙΚΙΑ και πάνω από όλα την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αυτής της αναμονής. Την ίδια στιγμή που επίορκοι, πολιτικά βύσματα και ρουσφέτια, άνθρωποι αδαείς ως προς τις θέσεις που κατέχουν, άνθρωποι που μπήκαν στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα με πλαστά έγγραφα και υπεράνω κάθε αξιολόγησης, εξακολουθούν να βρίσκονται στην μισθοδοσία του ελληνικού δημοσίου, εμείς οι άξια επιτυχόντες και γνώστες αντικειμένων όπως γραφίστες, σχεδιαστές, ηλεκτρονικοί, χημικοί κ.λ.π. περιμένουμε... και περιμένουμε... και περιμένουμε...!!!

Παρακαλούμε θερμά  να ασχοληθείτε με την περίπτωσή μας μήπως επιτέλους και καταφέρουμε να εισακουστούμε και εμείς που πληρούμε της καθ’ όλα νόμιμες προϋποθέσεις διορισμού βάση του Συντάγματος και είμαστε στην αναμονή από το 2010. 

http://fimotro.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID