EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ζητείτε επειγόντως όραμα για την Ελλάδα !!

No more good days, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Η Ελλάδα είναι χώρα χωρίς νευρικό σύστημα, δηλαδή σύστημα συλλογής πληροφοριών για τον ίδιο της τον εαυτό. Τρανό παράδειγμα το ότι δεν ξέραμε πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχουμε. Η μη συλλογή πληροφοριών για την ίδια τη χώρα είναι διαρκές σκάνδαλο και περνιέται στο “ντούκου” από τους πολιτικούς που δεν μπορούν να κατανοήσουν την σημασία και αξία δεδομένων για την ίδια την χώρα. Αν δεν ξέρεις τι είσαι και που βρίσκεσαι πως θα μπορέσεις να σχεδιάσεις τι θα γίνεις και που θα πας;
Και βέβαια ακολουθεί η δημιουργία κρατικής μηχανής. Διότι αυτό που έχουμε  δημόσια διοίκηση σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ λειτουργεί ως κρατική μηχανή... Χωρίς αυτά τα βασικά εργαλεία δεν μπορεί να σημειωθεί πρόοδος, όποιος και αν είναι στο τιμόνι.
Όποιος εμπνεύσει Μεγάλο Στόχο στη χαμένη γενιά μας Τώρα και όχι αύριο, με ανθρώπους Εκτός και όχι εντός συστήματος και με ρήτρα παραδειγματικής τιμωρίας Όλων και όχι μερικών κλεπτοκρατών, θα ηγηθεί της ημιθανούς χώρας.
Ειλικρινά, εύχομαι αλλά και επιζητώ νέους ανθρώπους με Όραμα που θα βάλουν τα οροθεσία της Ελλάδας της επόμενης εικοσαετίας.
“Όραμα, όραμα, όραμα”Αν υπάρχει όραμα ας κάνουμε κάτι τώρα!!!! 
Όχι αργότερα!!! Αύριο ίσως είναι πολύ αργά..
‘Any idiot can face a crisis, it’s the day to day living that wears you out.’
A Τσεχωφ

“Ποτέ κανένας δεν ξεπέρασε την καθημερινότητα, χωρίς έναν μεγάλο στόχο”....Και μόνο αυτή η φράση είναι όλα τα λεφτά!
 
Δυστυχώς όμως όραμα δεν μπορεί να υπάρξει όσο η χώρα δέχεται διαταγές απέξω ακόμη και για το χαρτί τουαλέτας στα υπουργεία….Ο λαός ψήφισε, λέει, μνημονιακά και αντιμνημονιακά. Ναι, αλλά ο λαός δεν ψήφισε για ένα Όραμα.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι όλα αυτά θα κριθούν μέσα σε αυτή και την επόμενη χρονιά… Αν ο Σαμαράς αντιμετωπίσει τα προβλήματα (αν και πολύ φοβάμαι δεν θα τα καταφέρει)  και η Ευρώπη δε ζητήσει νέα μέτρα, και φανεί ότι κάτι αλλάζει, θα έχει δικαιωθεί ο Σαμαράς και μαζί του οι Έλληνες 
Αν τα πράγματα δε βελτιωθούν ή και χειροτερεύσουν, τότε όντως θα υπάρξει μια μαζική φυγή του κόσμου προς τα άκρα, και θα υπάρξουν τρεις πόλοι:
Ο  αριστερός με το Σύριζα, ο πέριξ του κέντρου , και ο (άκρο)δεξιός με τεράστια ενδυνάμωση της ΧΑ… 
Αν επικρατήσουν τα άκρα, ας ετοιμαστούμε για καταστάσεις που μόνο ως ιστορίες από τους παππούδες μας τις έχουμε ακούσει…

ΑΝΕΜΟΣ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID