EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

To iPhone των 150 δολαρίων ετοιμάζει η Apple


 

Ενα φτηνό iPhone, με στόχο τις αναδυόμενες αγορές και πρωτίστως αυτήν της Κίνας –όπου το 2012 πούλησε προϊόντα αξίας 5,7 δισ. δολαρίων- ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της Wall Street Journal και του Bloomberg.
Το σχέδιο αυτό φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία και η κυκλοφορία της συσκευής τοποθετείται το αργότερο στο τέλος του έτους.

Με ζητούμενο ένα πολύ πιο χαμηλό κόστος παραγωγής, εικάζεται ότι το φτηνό iPhone θα έχει πολυκαρβονικό κέλυφος, αντί του αλουμινίου και του γυαλιού που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες εκδόσεις της best seller συσκευής και θα ενσωματώνει ανακυκλωμένα μέρη παλαιότερων iPhone.

Το Bloomberg εκτιμά ότι η τιμή διάθεσης με τέτοιας συσκευής θα μπορούσε να διαμορφωθεί περίπου στα 150 δολάρια. Ετσι, το φτηνό iPhone δεν θα κανιβαλίσει τα μερίδια αγοράς που διατηρούν προηγούμενα μοντέλα –όπως σήμερα το 4 και 4S, τα οποία η Apple συνεχίζει να διαθέτει με σημαντική έκπτωση για διάστημα περίπου δυο ετών μετά από την κυκλοφορία κάθε νέου μοντέλου.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID