EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου από την Mobile Technology

Ο φορητός εκτυπωτής 6822 συνεχίζει επιτυχώς την επιτυχημένη φόρμουλα του 6820, που κατάφερε να διεισδύσει στην αγορά εξοπλισμού ex-van όσο κανένα άλλο προϊόν. Ανθεκτικός, με μπαταρία που παραμένει αξιόπιστη ακόμα και μετά από πολλές ώρες εντατικής χρήσης, ο 6822 διαθέτει σειριακό interface και Bluetooth σε ένα holder, καθιστώντας εφικτή την απρόσκοπτη ασύρματη εκτύπωση.

Σε συνδυασμό με το φορητό τερματικό CN3e, οι εν κινήσει υπάλληλοι αποκτούν ένα πλήρες υπερσύγχρονο «οπλοστάσιο» τιμολόγησης επί αυτοκινήτου.

Το τερματικό CN3e είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τις εξειδικευμένες ανάγκες της τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ενός πλήρους κινητού τηλεφώνου και καθιστά εφικτή την ταχεία λήψη και μετάδοση δεδομένων.

Διαθέτει ενσωματωμένο GSM / GPRS module και δέκτη GPS που επιτρέπει τη  σύνδεση με δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και απόδοσης συντεταγμένων.

Το CN3e, επιπρόσθετα,  είναι εξοπλισμένο με ασύρματες επικοινωνίες Wi-Fi 802.11 b/g και Bluetooth, καθώς και με τον πρωτοποριακής τεχνολογίας area imager barcode scanner, ο οποίος αναγνωρίζει όλα τα barcodes (τύποι 1D και 2D). Αξίζει να αναφερθεί ότι παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης έγχρωμης κάμερας 2 mega pixels με ενσωματωμένο flash και διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής που παραμένει αναγνώσιμη ακόμη και στο έντονο ηλιακό φως.

Οι βιομηχανικές προδιαγραφές του CN3e διασφαλίζουν την αξιοπιστία του, τόσο σε αλλεπάλληλες πτώσεις ύψους 1,8μ. όσο και σε υγρασία και σκόνη (IP64). Διατίθεται με αριθμητικό και αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, είναι CISCO certified και RFID ready.

Η αποτελεσματικότητα του CN3e ενισχύεται εντυπωσιακά, όταν αυτό συνδυάζεται με τον φορητό εκτυπωτή 6822. Η ασύρματη εκτύπωση επιτυγχάνεται μέσω της προαιρετικής βάσης Bluetooth ή των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Ο σχεδιασμός του 6822 επιτρέπει τον εύκολο ανεφοδιασμό έως και τριπτυχου χαρτιού είτε από τους εσωτερικούς, είτε από τους εξωτερικούς δίσκους της συσκευής.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ της φορητής και της –προορισμένης για οχήματα- σταθερής εκδοχής του εκτυπωτή. Η ταχύτητά του ανέρχεται στις δυο σελίδες το λεπτό. Τέλος, το 6822 διαθέτει επαρκή χώρο για την αποθήκευση ποσότητας χαρτιού για τις ανάγκες μιας ολόκληρης ημέρας.  Παράγει υψηλής ποιότητας τιμολόγια, αποδείξεις, παραστατικά και άλλα έγγραφα που χρησιμοποιούνται στις εφαρμογές τιμολόγησης επί αυτοκινήτου.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID