EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Π. Καμμένος: «Θα αγωνισθούμε να επανέλθει η τάξη»


Π. Καμμένος: «Θα αγωνισθούμε  να επανέλθει η τάξη» 
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με την έλευση του νέου: «Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η ελληνική οικογένεια», σημείωσε ο επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ., εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου όπου μετέβη για την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος με τον Κάρολο Παπούλια.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η ελληνική οικογένεια, που καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ στις αυτοκτονίες και στη χρήση ψυχοφαρμάκων, που η μεσαία τάξη διαλύθηκε και αποκτήσαμε νεόπτωχους.
Αλλά το κυριότερο από όλα, απωλέσαμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν με οικονομικά μέσα να υποδουλώσουν την πατρίδα μας.
Θα αγωνισθούμε τη χρονιά που έρχεται να επανέλθει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί, οι ελληνικές οικογένειες να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να συνδράμει τους πολίτες και να μην είναι εχθρός των πολιτών.
Οι Ανεξάρτητων Έλληνες θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και πιστοί πρώτα από όλα στον άνθρωπο, γιατί μεγαλύτερη σημασία σε μια Δημοκρατία, έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID