EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εικόνες σοκ από την επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε σταθμό του μετρό


τρένο 
Η κάμερα ασφαλείας σε σιδηροδρομικό σταθμό της Φιλαδέλφεια καταγράφει εικόνες σοκ από την επίθεση ενός νεαρού άνδρα σε μια ανυποψίαστη επιβάτη που περιμένει τον συρμό του μετρό.
Ο νεαρός αφού πρώτα την προσεγγίζει με την δικαιολογία πως θέλει τον αναπτήρα της, στη συνέχεια της επιτίθεται σε απίστευτη βία την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο.
Η 23χρονη παρά τα χτυπήματα εξακολουθεί να κρατά την τσάντα και το πορτοφόλι της και ο δράστης δεν διστάζει να την τραβήξει από τα πόδια και να την πετάξει από την πλατφόρμα επιβίβασης στις ράγες.
Στη συνέχεια αφού της κλέβει το πορτοφόλι απομακρύνεται από τον σταθμό. Οι άνδρες ασφαλείας του σταθμού όταν αντίκρισαν το βίντεο αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη Αμερικανίδα.
Ως εκ θαύματος το θύμα της επίθεσης κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να σκαρφαλώσει στην πλατφόρμα λίγα μόλις λεπτά πριν φτάσει στον σταθμό διερχόμενη αμαξοστοιχία.
Το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών απέδωσε καρπούς καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγες ώρες αργότερα, καθώς «προδόθηκε» από το χαρακτηριστικό τζάκετ που φορούσε.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID