EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ένταση και δακρυγόνα έξω από τη ΔΟΥ Νάουσας


 

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της εφορίας Νάουσας, κατά τη διαδικασία μεταφοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων αντικειμένων στη ΔΟΥ Βέροιας.

Κάτοικοι και φορείς που ήταν συγκεντρωμένοι στο χώρο, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρήθηκαν έντονα και προσπάθησαν να εμποδίσουν τη μεταφορά, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη ρίψη δακρυγόνων.

"Η κατάσταση είναι τραγική. Ξεκίνησαν να φορτώνουν τα πράγματα για να τα μεταφέρουν στην εφορία της Βέροιας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι η πόλη της Νάουσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται", δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος, Τάσος Καραμπατζός.

Στο μεταξύ, ήρεμη είναι η κατάσταση στη Δεσκάτη Γρεβενών όπου χθες συνελήφθησαν ο δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης κατά τη διαμαρτυρία των κατοίκων για τη μεταφορά της εφορίας στα Γρεβενά. "Ο κόσμος έχει αποχωρήσει από το σημείο της εφορίας ενώ όλα τα υλικά έχουν ήδη μεταφερθεί. Αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο προσπάθειες σε πολιτικό επίπεδο προκειμένου να περισώσουμε κάτι, αν μπορέσουμε" σχολιάζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID