EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι Anonymous Cyprus ξεκινούν την επιχείρηση “Κατεδάφιση της διαφθοράς” (Demolition of Corruption)


anonymous.corruption.cyprus Οι Anonymous Cyprus ξεκινούν την επιχείρηση Κατεδάφιση της διαφθοράς (Demolition of Corruption) 

Νέο βιντεομήνυμα-δελτίο τύπου κοινοποίησαν οι Κύπριοι υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολλεκτίβας, αναφορικά με την επιχείρηση “κατεδάφιση της διαφθοράς” (#op Demolition of Corruption) που έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο.
Στο επισυναπτόμενο μήνυμα που ανάρτησαν οι Anonymous Cyprus  στρέφονται σαφέστατα εναντίον της <…>
Κυπριακής κυβέρνησης και των κυβερνητικών στελεχών ενώ καλούν σε συστράτευση για επιθέσεις σε κυβερνητικά συστήματα υψίστης σημασίας. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς αναφέρουν:

anonymous.cyprus.demolition Οι Anonymous Cyprus ξεκινούν την επιχείρηση Κατεδάφιση της διαφθοράς (Demolition of Corruption)

“Χαιρετίζουμε όλο τον κόσμο και τους Anonymous συναδέλφους.
Έχει έρθει η ώρα για τους Anonymous να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους και ενωμένοι σαν ένα να σταθούν δίπλα στον λαό της Κύπρου κλείνοντας όλα τα κυβερνητικά συστήματα με απώτερο στόχο της πράξης αυτής να σπάσουν την παγκόσμια αλυσίδα της διαφθοράς. Εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, δεν το αποδεχόμαστε αυτό οπως θα επιθυμούσατε. Οι Anonymous δεν πραγματοποιούν απλά ψεύτικες απειλές , όποτε τώρα είναι το τελευταίο μας κάλεσμα και πρέπει να δώσουμε τα παντα. Δεν είναι κάτι περισσότερο από το ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει αυτή την μάχη. Αλλά δεν μας αρέσει τίποτα λίγότερο από μια θριαμβευτική νίκη.
Καλούμε σε δράση όλους τους συναδέρφους Anonymous σε παγκόσμιο επίπεδο. Η κυπριακή κυβέρνηση αποδέχτηκε και ενεργοποίησε σιωπηρά και μυστικά σήμερα το Indect, όπως ακριβώς έκανε και με το ACTA, και οτιδήποτε άλλο. Στο τελευταίο video προειδοποιήσαμε όλους σας και ζητήσαμε την προσοχή σας. Είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτό που έκαναν στην Ελλάδα και τους πολίτες της, θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και εδώ. Κανείς δεν το έλαβε υπόψη τότε στα σοβαρά και ποιό το αποτέλεσμα; Η Μέρκελ έρχεται σε 2 ημέρες στην Κύπρο. Φανταστείτε τι έρχεται να κάνει και να συμφωνήσει.
Είμαστε ενάντια στο Indect, όπως είμαστε ενάντια και στην διαφθορά και δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλα λάθη από αυτή την κυβέρνηση. Κυβερνητικά στελέχη έχετε πάρει την ψήφο των πολιτών για να είστε εκεί που είστε. Αλλά εσείς δεν εξυπηρείτε τους ανθρώπους.
Πρέπει να απαντήσουμε ενωμένοι ως ένα όπως ξέρουμε να το κάνουμε καλύτερα. Οι Anonymous δεν μπορούν να αγνοηθούν. Οι Anonymous υπερασπίζονται τον οποιονδήποτε που υφίσταται κακομεταχείριση. Δεν θέλουμε ούτε ζητάμε σεβασμό από εσάς πλέον. Έχουμε πεί ξανά οτι δεν κοιτάμε να προκαλέσουμε χάος, αλλά αυτή την φορά θέλουμε να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. Anonymous ,η ώρα έφτασε.
11η Ιανουαρίου ας δείξουμε σε όσους είναι διεφθαρμένους τα ιδανικά των Anonymous, πως πολεμούμε και κερδίζουμε μάχες. Είναι ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε και να πράξουμε. Ιστοσελίδες θα τεθούν εκτός λειτουργία. Και αυτό θα συμβεί ακόμα και αν αυτό είναι η τελευταία πράξη της ζωής μας. Άνθρωποι της Κύπρου σας αξίζει κάτι καλύτερο απο την κοροιδία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σας. Κυπριακή Κυβέρνηση. Νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Φτάνει πια. Την στιγμή που θα βλέπετε αυτό, οι ιστοσελίδες σας θα είναι υπό επίθεση. Λάβετε υπόψη τον λόγο μας.
Είμαστε Ανώνυμοι, Είμαστε Λεγεώνα
Δεν συγχωρούμε, Δεν ξεχνούμε όταν ο σεβασμός δεν υπάρχει
Οι Anonymous πράτουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Θα έπρεπε να μας περιμένατε.

Δείτε και το βιντεομήνυμά τους όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο Youtube:



Για επικοινωνία με τους Κύπριους Anonymous έχουν παραθέσει σε προηγούμενή τους ανακοίνωση, συνδέσμους σε Twitter και Facebook:
twitter.com/CyAnonStopDrone
twitter.com/CYanonymous
facebook.com/AnonOpFreeCyprus
Αναμένουμε να δούμε αν θα πραγματοποιηθούν οι απειλές των Κύπριων υποστηρικτών της χακτιβιστικής κολλεκτίβας Αnonymous.

 SecNews
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID