EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Guardian: Οι Έλληνες συμπεριφέρονται και ψηφίζουν παλαιοκομματικά


 

Με καυστικό τρόπο συνοδεύει η συντάκτρια της βρετανικής εφημερίδας Guardian την φωτογραφία από τη χώρα μας που επελέγη μεταξύ των 19 καλύτερων για το 2012!

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο με τις φωτοβολίδες και τις εκατοντάδες ελληνικές σημαίες.

Μπορεί, όπως λέει, το φως να ήταν πολύ καλό, αλλά με μια δεύτερη ματιά, βλέπει ότι επικρατεί το παλαιοκομματικό σύστημα. Όπως λέει, εάν ο κόσμος δεν αλλάξει και δεν κρίνει στις εκλογές με βάση το συμφέρον της χώρας, η Ελλάδα θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση για χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει:

«Αυτή ήταν η τελευταία προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ηγέτη του ελληνικού συντηρητικού κόμματος, πριν από την εκλογική του νίκη. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό μεταξύ των νεαρών υποστηρικτών, την ώρα που κουνάνε τις σημαίες τους και τις φωτοβολίδες. Το φως ήταν όμορφο και δημιουργούσε μία όμορφη φωτογραφία, αλλά όταν την κοιτάζω, βλέπω κάτι διαφορετικό.

»Βλέπω τους Έλληνες να υποστηρίζουν ακόμα ένα παλαιοκομματικό σύστημα τη στιγμή που χρειάζονται κάτι νέο. Η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ ψηφίζει για το προσωπικό της συμφέρον και όχι για το συμφέρον της χώρας. Εάν αυτό δεν αλλάξει, θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση για χρόνια».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID