EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Δραματική έκκληση εμπόρων για ματαίωση της απεργίας των φορτηγών ΔΧ


 

Δραματική έκκληση απευθύνουν Επιμελητήρια και έμποροι στους ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ, ώστε να ματαιώσουν τις προωθούμενες απεργίες διαρκείας, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από τις 10 Δεκεμβρίου, την αρχή της εορταστικής περίοδου.

Τόσο το ΕΒΕΑ, όσο και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος καλούν τις δυο εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας, έτσι ώστε έστω και την ύστατη στιγμή να αποφευχθεί ένα ακόμα πλήγμα στην ελληνική αγορά.

«Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι όλες οι επιχειρήσεις (εμπορικές, εισαγωγικές, διαμεταφορικές και logistics) εναποθέτουν τις προσδοκίες για μία ανάκαμψη του έργου τους τις τελευταίες αυτές ημέρες του χρόνου.

Μία ενδεχόμενη απεργιακή κινητοποίηση θα πλήξει τον καθένα ξεχωριστά και όλους στο σύνολο», αναφέρει ο ΣΥΝΔΔΕ&L.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος τόνισε ότι «σε αυτήν την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για την ελληνική αγορά, μια απεργία διαρκείας των φορτηγών θα δώσει τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων που μάχονται να επιβιώσουν και ελπίζουν σε μια μικρή έστω ανάκαμψη του τζίρου τους κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων». Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ υπουργείου Μεταφορών και ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ βρίσκονται σε εξέλιξη.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID