EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ολυμπία Οδός: "ξεσηκώνεται" η Ηλεία για να μην κοπεί το έργο


 

Μειοψηφούντων των τριών δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας κατά την χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση ψήφισε υπέρ της έκδοσης ψηφίσματος για την αξίωση υλοποίησης του τμήματος Πάτρας- Αρχαίας Ολυμπίας- Τσακώνα  του αυτοκινητοδρόμου Ολυμπία Οδός, καθώς και υπέρ του διεκδικητικού πλαισίου όπως αυτό διαμορφώθηκε στην ευρεία σύσκεψη το περασμένο Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία.

Η απόφαση αυτή συνεπάγεται και την συμμετοχή του δήμου Ήλιδας στην κινητοποίηση που έχει αποφασιστεί να γίνει στον Ισθμό της Κορίνθου, με την συμμετοχή των τριών Περιφερειών.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του, αφού ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, επεσήμανε για μία ακόμη φορά ότι ο δρόμος πάση θυσία θα πρέπει να φθάσει μέχρι τον Πύργο και επανέλαβε την θέση που είχε διατυπώσει και προ ημερών, ότι δηλαδή οι αιρετοί στην Ηλεία θα είναι ανάξιοι να μείνουν στην θέση τους εάν δεν προχωρήσει το έργο. Θέση, την οποία έθεσε σε συνάρτηση με το κονδύλι που απαιτείται για να γίνει το έργο, ύψους 320 εκ. ευρώ. Κονδύλι το οποίο χαρακτήρισε ανάξιο λόγου για να μην φθάσει το έργο στην Ηλεία.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID