EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους


Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους

Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης για εργαζόμενους επιχειρήσεων, ασφαλισμένους στο ΙΚΑ, υλοποιεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις που απασχολούν από 1-25 άτομα και καταβάλλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%).
Η διάρκεια υλοποίησης τους ανέρχεται σε σαράντα (40) ώρες και ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να λάβει το ποσόν των διακοσίων (200,00) ευρώ, για τη συνολική παρακολούθηση του προγράμματος.
Οι θεματολογίες είναι οι εξής: Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων, Επικοινωνία-Καλή Συμπεριφορά, Πωλήσεις και διαπραγμάτευση, Πρώτες βοήθειες, Βασικές αρχές management, εξυπηρέτηση πελάτη, Γλώσσα του Σώματος.
Επισημαίνεται ότι πέραν των αναφερομένων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προτείνουν, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής τους, θέματα που να αποτελέσουν ξεχωριστή ενότητα ή να συμπεριληφθούν σε κάποια άλλη.
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στα τηλ.: 210 4174 765, 210 4174 125.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID