EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Hennessey Venom GT με 1.500 ίππους


Hennessey Venom GT με 1.500 ίππους 

Συνήθως, όταν μια αυτοκινητοβιομηχανία προχωράει στην ανανέωση ενός ήδη υπάρχοντος μοντέλου, σπάνια έχουμε ριζικές διαφοροποιήσεις στα μηχανικά σύνολα.

Μια από τις εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα είναι και το ανανεωμένο Hennessey Venom GT. Η προηγούμενη έκδοση χρησιμοποιούσε ένα δυτούρμπινο V8 κινητήρα απόδοσης 1.200 ίππων.

Το μοντέλο για το 2013 αναβαθμίζεται αισθητά, καθώς αποκτά ένα 7λιτρο σύνολο που αποδίδει ούτε λίγο, ούτε πολύ 1.500 ίππους! Οι πελάτες που θα καταβάλουν το υψηλό τίμημα της απόκτησής του, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων από τη Ricardo, και ενός ημιαυτόματου 7 σχέσεων.

Αν και οι επιδόσεις δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη, ο αριθμός των 1.500 αλόγων, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες, οι οποίες άλλωστε ενισχύονται από το γεγονός ότι η προηγούμενη έκδοση έφτανε τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,2 δευτ. ενώ μπορούσε να πιάσει τα 440 χλμ/ώρα!

Στο ανανεωμένο Hennessey Venom αλλαγές παρατηρούνται και στο αμάξωμα, καθώς η εμπρόσθια όψη έχει ανασχεδιαστεί, όπως και οι πόρτες. Η επίσης νέα οροφή δίνει, τέλος, περισσότερο χώρο στους (τυχερούς) επιβάτες.









« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID