EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Πλήρη υποταγή της συγκυβέρνησης στους διεθνείς τοκογλύφους!!


 
Κλείνει σήμερα η κυβέρνηση τέσσερα ανοιχτά «μέτωπα» με τους δανειστές μας, μετά από σύσκεψη στο μέγαρο Μαξίμου, καταθέτοντας ακόμα δύο πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με τους όρους που η Τρόικα θεωρεί ως «προαπαιτούμενους» για την καταβολή της δόσης.

Παρά ταύτα, οι συγκεκριμένοι όροι είναι επιπρόσθετοι και απουσίαζαν από το πακέτο μέτρων που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη. Με λίγα λόγια, τα μέτρα γίνονται σκληρότερα και οι Έλληνες θα πρέπει να βάλουν ακόμα βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Συγκεκριμένα, σε κάθε απόκλιση που θα έχουμε έναντι των στόχων, θα επιβάλλονται αυτομάτως περικοπές από πρωτογενείς δαπάνες εξαιρούμενων μισθών, συντάξεων και επιδομάτων. Επίσης, όσον αφορά τον δημόσιο τομέα, η Τρόικα προβλέπει ανά τρίμηνο το ρυθμό αποχώρησης για δημοσίους υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από το 2013 έως και το 2015, καθώς, ζητά ουσιαστικά τα ονοματεπώνυμα των πρώτων 5.000 υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα το 2013. Επιπροσθέτως, οι δανειστές μας θα έχουν την πλήρη εποπτεία του ειδικού λογαριασμού που θα ενεργοποιηθεί για να εισρεύσουν το Δεκέμβριο σε αυτόν μέχρι και 44,5 δισ. ευρώ. Ακόμα, για περαιτέρω οικονομικό έλεγχο της χώρας, η τραγική συγκυβέρνηση επιβάλει μηχανισμό κατά τον οποίο σε περίπτωση που διαπιστωθεί απόκλιση άνω του 10%, θα επιβάλλεται αύξηση των φόρων στους πολίτες, αύξηση του ΤΑΠ μέχρι και 0,3% στα ακίνητα εντός του δήμου και υποχρεωτικές μετατάξεις προσωπικού.

Βάσει των ανωτέρω, οι τραγικοί «πωλητές» της χώρας κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν τους μνημονιακούς στόχους και να ρίξουν την χώρα εκ νέου σε ύφεση. Ποια είναι η ανάπτυξη που τρανά διαλαλούσατε την προηγούμενη βδομάδα κ. Σαμαρά; Απολύτως καμία… Ο μόνος στόχος σας είναι να θέσετε την χώρα σε βαθιά ανεργία και να εκχωρήσετε αμετάκλητα την Εθνική μας κυριαρχία. Υπάρχει όμως και η Χρυσή Αυγή...

xryshaygh

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID