EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στο ''σφυρί'' το κτίριο της Σκότλαντ Γιάρντ;

 
Η Αστυνομία μελετά το ενδεχόμενο πώλησης του διάσημου κτιρίου της Σκότλαντ Γιάρντ, με την περιστρεφόμενη επιγραφή, το οποίο έχει ''πρωταγωνιστήσει'' σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, στο πλαίσιο της εξοικονόμησης τουλάχιστον 500 εκατ. λιρών.
Όπως αναφέρεται στον Guardian η πώληση του συγκεκριμένου κτιρίου, το οποίο εγκαινιάστηκε τη δεκαετία του 1960, είναι μία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τη μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Άλλες προτάσεις περιλαμβάνουν περιορισμό υπηρεσιών σε ώρες μη αιχμής, μείωση των υψηλόβαθμων αξιωματικών, αλλά και πώληση άλλων περιουσιακών στοιχείων.
Ωστόσο, ο αριθμός των υπηρετούντων δεν πρόκειται να μειωθεί, παραμένοντας στα επίπεδα των 32.000 ανδρών και γυναικών.
Ένας από τους λόγους που κάνει τις Αρχές να σκέφτονται σοβαρά την πώληση του κτιρίου είναι το γεγονός ότι απαιτούνται άμεσα 50 εκατομμύρια λίρες για την επισκευή του, καθώς σε πολλά σημεία οι φθορές είναι μεγάλες σε βαθμό κατάρρευσης.
Τα σχέδια της Αστυνομίας αναμένεται να παρουσιαστούν στις αρμόδιες Αρχές, ωστόσο, η Μητροπολιτική Αστυνομία σπεύδει να διευκρινίσει ότι πρόκειται απλά για σκέψεις και όχι για οριστικές αποφάσεις.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID