EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια

Μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια Μικρής έκταση επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν από τις εννιά απόψε το βράδυ στα Εξάρχεια, όταν ομάδες κουκουλοφόρων επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στους γύρω δρόμους.

Οι αστυνομικοί για να τους διαλύσουν εκτόξευσαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης και σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν και χρήση χημικών.
Στην πλατεία Εξαρχείων στάλθηκαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που πήραν μέρος στα μέτρα για την πορεία, οι οποίες περιόρισαν τη δράση των κουκουλοφόρων.
Από τη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Βαλτετσίου και τις άλλες οδούς προσήχθησαν 70 άτομα, τα οποία οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτα για συμμετοχή στα επεισόδια.
Επεισόδια από κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη
Διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν απόψε το βράδυ στους χώρους του ΑΠΘ ομάδα κουκουλοφόρων, η οποία νωρίτερα είχε επιδοθεί σε βανδαλισμούς στην πύλη εμπορίου (βόρεια πύλη) της ΔΕθ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις πορείες για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι ταραξίες κατέλαβαν το οδόστρωμα της Εγνατίας στο ύψους της πύλης εμπορίου της ΔΕθ όπου άρχισαν να πετούν πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μέχρι ενός σημείου παρακολουθούσαν διακριτικά τα όσα συνέβαιναν και στην συνέχεια αποφάσισαν να κάνουν επέμβαση καταδιώκοντας τους ταραξίες στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, όπου αυτοί κατέφυγαν, κάνοντας χρήση χημικών.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές μέσα στο ΑΠΘ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID