EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και η ΕΕΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 και 7 Νοέμβρη

Από το Γραφείο Τύπου 

Οι Ομοσπονδίες ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και η ΕΕΕ καλούν την κοινότητα των ακαδημαϊκών δασκάλων και των ερευνητών σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας την... Τρίτη και την Τετάρτη 6 & 7 Νοέμβρη 2012, για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας:

1. Στην ακολουθούμενη, κοινωνικά άδικη και αδιέξοδη οικονομική πολιτική που περιορίζεται σε πολιτικές αυστηρής λιτότητας, πλήττοντας ιδιαίτερα τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και βυθίζοντας περαιτέρω τη χώρα στην ύφεση και αποανάπτυξη.

2. Στις μειώσεις των προϋπολογισμών των ΑΕΙ και των Ερευνητικών Κέντρων που οδηγούν σε συρρίκνωση και υποβάθμιση τη Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση και την Έρευνα.

3. Στη δραματική απομείωση του ειδικού μισθολογίου καθηγητών και ερευνητών που οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του ακαδημαϊκού και ερευνητικού έργου στην Ελλάδα και εντείνει τη φυγή επιστημόνων με υψηλά προσόντα στο εξωτερικό.

4. Στις προωθούμενες, απαράδεκτες, αποσπασματικές και ανορθολογικές συγχωνεύσεις Ερευνητικών Κέντρων της ΓΓΕΤ που οδηγούν σε κατάργηση/συρρίκνωση του ερευνητικού ιστού και σε απώλεια των εργασιακών δικαιωμάτων των ερευνητών και των λοιπών εργαζομένων σε αυτά.

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Μ. Σταυρακάκης

Καθηγητής Ε.Μ.Π.


Η Γραμματέας

Ευγενία Μπουρνόβα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Τσάκνης

Καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας
Ο Γραμματέας

Γεώργιος Ανδρεάδης

Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Θεσ/νίκης

Η Πρόεδρος

Μαρία Θ. Στουμπούδη

Δ/ντρια Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.


Η Γραμματέας

Μαρία Κωνσταντοπούλου

Κύρια Ερευνήτρια ΕΚΕΦΕ «Δ»
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID